Illegal ürünler hakkinda

Tüm forumdaki arkadaslardan bir ricadir. Farkindaysaniz siteyi gelistiren yöneticiler degil üyelerdir. Gelisiminde her saniye desteklediginiz icin öncelikle icten tesekkür ederim. Gayemiz Allah rizasi oldugu müddetce problem olmayacaktir. Sitemizde illegal ürünlere ...


Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 4 gönderen alptraum
  • 1 gönderen mhmt

  1. Alt 02-16-2009, 22:08 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Tüm forumdaki arkadaslardan bir ricadir. Farkindaysaniz siteyi gelistiren yöneticiler degil üyelerdir. Gelisiminde her saniye desteklediginiz icin öncelikle icten tesekkür ederim. Gayemiz Allah rizasi oldugu müddetce problem olmayacaktir.

    Sitemizde illegal ürünlere rast geldiginizde lütfen gerekli linki bu baslik altinda verirseniz bizde gerekeni yapacagiz. Peki bu illegal nedir? Illegal ürünler crack, serial, full programlardir. Telif hakki olan programlardir. Bazi programlar göze carpmakta ve ben bunlarin linklerini silip cöp kutusuna tasimaktayim sizlerden ricam eger denk gelirseniz haber vermenizdir.

    Ayrica üye ismi secimindede terbiye edinmemis bazi kisilere rast gelmekteyiz ve elimizden geldigince bu konuda titiz davranmaktayiz eger sizlerde uygunsuz bir kisi görürseniz lütfen bildiriniz. Burasi hepimizin sonucta.

    oguzhan, mhmt, Henna ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
  2. Alt 02-16-2009, 23:23 #2
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    İnşaAllah kardeşim.
    Bu davranışını destekliyorum. MaşaAllah.

    selametle..

    Henna bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.