Sahte istatistikler diyenlere cevap

Mail yolu ile almis bulundugum ve kendilerince sorun edinen bazi arkadaslaradadir bu cevabim. Sitemizde bulunan -" Üye istatistikleri, Acilmis konular ve verilen cevaplar" - bu sonuclarin sahte oldugunu dile getirdiler. ...


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen alptraum

  1. Alt 01-10-2009, 23:22 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Mail yolu ile almis bulundugum ve kendilerince sorun edinen bazi arkadaslaradadir bu cevabim.

    Sitemizde bulunan -" Üye istatistikleri, Acilmis konular ve verilen cevaplar" - bu sonuclarin sahte oldugunu dile getirdiler. Piyasada böyle bir eklenti mevcuttur ve bu eklenti ile site konularini 200.000 üyeleri 150.000 gösterebilirsiniz isteginize kalmis bir durumda. Hatta hazir online olan kisi sayisini 1000 olarak gösterebilirsiniz sitede. Fakat bu eklenti istatistikte her ne kadar böyle göstersede foruma bakildiginda apacik SIRITIYOR. Üye listemizi inceleyebilirsiniz, konulari inceleyebilirsiniz egerki bir tane yalan yere bir istatistik olusturduysam Yeminederim ki bu siteyi tamamen kapatmaya hazirim. Insanlar bilmeden fikir yürütmesinler. Sormak ayri ve iftira ayridir. Bunu söyleyenlere de, bunca insanin hakkina girdiklerini söylemek isterim.

    Biz bu siteyi kendi egolarimiz icin yürütmüyoruz. Adaletin son radde sine kadar itina ile hareket etmeye calisiyoruz. Adaletli olmayi, nefsi davranmamayi ve hizmette sahsiligin olmayip Allah icin oldugunu bilenlerde yönetici oluyor ve hizmete devam ediyor ve bu insanlar hakkinda büyük bir zandir. Oradan gözüktügü gibi kolayda degil ve herkese kendi bireysel özgürlügünü ahlak SINIRI icerisinde veriyoruz bunu kendi isteklerimiz dogrultusunda degil genel bir kural cercevesinde uyguluyoruz.

    Umarim aciklayici olmustur. Bunu dahi yazma geregi,mecburiyeti olmaksizin not düsmüs bulundum.

    oguzhan ve Fani 06 bunu beğendiler.
  2. Alt 01-10-2009, 23:48 #2
    Fani 06 Mesajlar: 794
    ellerine saglık üstad klavyen dert görmesinn.!!!!!

  3. Alt 01-10-2009, 23:52 #3
    oguzhan Mesajlar: 1.372
    Blog Başlıkları: 1
    eyvallah hocam eline saglik! aynen hocam dedikodulara, fisiltilara kulak vermeden hizmete devam

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.