Ümit Ömer Sevinç (Ümit Ömer Sevinç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

Ümit Ömer Sevinç (Ümit Ömer Sevinç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)   Konuyu açan: biyografist   İlk Mesaj: 10-20-2012 (04:47)   Son Mesaj: 10-20-2012 (04:47)    Cevap: 0    Gösterim: 1413  

    10-20-2012

    Ümit Ömer Sevinç (Ümit Ömer Sevinç Kimdir? - Hakkında - Hayatı)

    Alt Kategori: Toplum


    "Ümit Usta" olarak tanınan ünlü aşçı Ümit Ömer Sevinç 1952 yılında İstanbul'da doğdu. Gaziantepli usta aşçı Ali Kemal Bey'in oğludur. Sevinç'in, birçok mesleki eğitim programı kapsamında ve bazı medya kuruluşlarında yemek alanında eğitim, soğuk mutfak, pastacılık, yiyecek hazırlama ve pişirme teknikleri gibi dersler verdi.

    Kitabı olan Ümit Usta, Televizyon kanallarında yemek programları da yaptı.

    Evli olan Ümit Usta, 19 Nisan 2012 günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi'nin 5. katında bulunan bir yemek firmasına danışmanlık yapan Sevinç, kalp krizi geçirdi. Alışveriş merkezindeki sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Sevinç'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

    Cenaze törenine Ümit Ömer Sevinç'in çok sayıdaki akraba, yakınları ve dostları ile kardeşi Atilla Sevinç, Karaköy Güllüoğlu Baklavaları'nın sahibi Nadir Güllü ile Develi Restoranları'nın sahibi Arif Develi katıldı. Ümit Ömer Sevinç, törenden sonra Sarıyer Mezarlığı'nda toprağa verildi.




    Latest 5 Biyografi





    Ümit Ömer Sevinç (Ümit Ömer Sevinç Kimdir? - Hakkında - Hayatı) Yorumları