Malzeme :

* 1 tavuk gögsü
* 1 soğan
* 1 domates
* 2 sivri biber
* tuz,karabiber
* sıvıyağ
krep için:
* 4 yumurta
* 1 çay b. sıvıyağ
* 1 çay b. su
* 1 su b.süt
* 2 su b. un
* panelemek için:
* 1 çay b.süt
* 1 yumurta
* mısır unu

Hazırlanışı :

Tavuk gögsünü çok minik doğrayın. doğranmış soğanla birlikte tencereye alın. biraz sıvıyağ ilave ederek soteleyin. daha sonra üzerine enine doğranmış domates ve biberleri ekleyin. tuz ve baharat ilave ederek pişmeye bırakın. krep için yumurtaları kırın. üzerine sıvıyağı,suyu sütü ve unu ekleyin. akıcı ayran kıvamında olan hamuru kepçeyle tavaya dökerek pişirin.

krepler soğuduktan sonra tavuklu harcı paylaştırın ve börek gibi kenarlarını kıvırarak sarın. önce süt ve yumurta karışımına batırın daha sonra arzuya göre mısır ununa veya galeta ununa batırarak tepsiye alın. fırında 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirin. dilimleyerek servis yaparsanız çok da bereketli olur.