Malzemeler :

* 3 patlıcan
* 1 soğan
* 2 çorba k. un
* 2 tavuk baget
* 1 kase mantar
* tuz,karabiber
* sıvıyağ

Üzeri için:

* 3 patlıcan
* 1 soğan
* 2 çorba k. un
* 2 tavuk baget
* 1 kase mantar
* tuz,karabiber
* sıvıyağ

Hazırlanışı :

Tencereye ilk olarak ince doğranmış soğan ve mantarlar alınarak sotelenir. Daha sonra un da ilave edilerek biraz daha kavrulduktan sonra üzerine ince doğranmış patlıcan ve tavuk eti ilave edildikten sonra biraz soğuk su verilerek açılır. Enson biraz da sıcak su verilerek tuzu ve karabiberi ayarlanır. Bu arada sıvıyağ ve toz kırmızı biber ile sosus hazırlanır. Çırba pişince sosu ile servia yapılır.