Malzemeler :

* 1 su b. haşlanmış buğday
* 100 gr. kavurma
* 1 kase yoğurt
* 2çorba k. un
* 1 soğan
* 1 çorba k. tereyağı
* 1 tutam taze kişniş
* su, tuz




Hazırlanışı :

Tencereye ilk önce suyu alın.Üzerine 1 su bardağı haşlanmış buğdayı ilave edip kaymaya bırakın.Terbiyesi için karıştırma kabına 1 kase yoğurdu alın.Üzerine 2 çorba kaşığı unu ilave edip karıştırın.Terbiyenin üzerine sıcak su ilave edip karıştırın.Terbiyeyi tencereye buğdayın üzerine ilave edin.1 adet soğanı yemeklik kesin. 100 gr.kavurmayı ince olarak kesin. 1 tutam kişnişi ince olarak kesin.

Sokaracı için tavaya tereyağını alın ve teryağını eritin.Tereyağı eridikten sonra üzerine soğanı ilave edin.Soğanın üzerine
kavurmayı ilave edin.Sokaracı tencereye ilave edin.Karıştırmaya devam edin.Çorba piştikten servis tabağına ilave edin.Sıcak olarak servis edin.