Malzemeler :

* 1 paket rulo makarna
* 2 tavuk budu
* 1 kase şitaki mantarı
* 1 kase istiridye mantarı
* yarım demet ıspanak yaprağı
* 1 soğan
* 3 diş sarımsak
* sıvıyağ
* tuz, karabiber

Beşamel sos için:

* 2 çorba k.un
* 3 su b.süt
* muskat
* tuz, karabiber

Krem şantisi için:

* Kaşar peynir rendesi

Hazırlanışı :

Soğan ve sarımsağı ince doğrayarak sıvıyağda soteleyin. Biraz kavrulunca üzerine doğranmış but etini de ekleyin. Soğan ve et bir süre daha kavrulduktan sonra doğranmış mantarları da ekleyin. Suyunu salıp daha sonra kıvam alamaya başlayınca üzerine ıspanağı ekleyin.

Diğer tarafta beşamel sosu için tencereye sıvıyağı ve 2 çorba k. unu alarak kavurun. Kavrulunca üzerine sütü, karabiberini ekleyerek kıvamı koyulaşınca kadar çırparak pişirin.


Harç pişince 2-3 çorba k. kadarını fırın kabının altına yayın. Kalan harcı doğrayıcıdan geçirerek püre haline getirin. Bu karışımı rulo makarnaların içine doldurarak fırın kabına dizin. Üzerine pişirdiğiniz beşamel sosu dökerek en üste kaşar peyniri rendesini serpin. 180 derecede pişirin.