Malzeme :

* 5 su b. un
* yarım p. yaşmaya
* 1 çorba k. tuz
* su

İç harcı için:

* 300 gr. kıyma
* 2 soğan
* 2 domates
* 2 biber
* 1 demet maydanoz
* tuz, karabiber
* sıvıyağ

Hazırlanışı :

Hamuru için unun üzerine yaşmayayı ve tuzu alın. Su ilave ederek önce mayayı eriterek ekmek hamuru kıvamında bir hamur hazırlayalım. Hamur dinlenirken içi için soğan,domates biber ve maydanozları rondoda püre yapalım.Üzerine kıymayı ve biraz sıvıyağ ilave ederek yumuşak kıvamda bir iç hazırlayalım. Hamur mayalanınca bezelere bölüp tepsi boyunda açalım. üzerine yumuşak kıvamdaki harçtan sürelim. Isıtılmış fırında pişirip dilimleyerek sıcak ikram edelim.