1. Alt 07-12-2009, 23:39 #1
    hellmusti Mesajlar: 801
    Malzeme :



    o 1 adet karnabahar


    Üzeri için:
    o 100 gr. tavuk eti
    o 2 soğan
    o 4 diş sarımsak
    o 2 havuç
    o 1 tutam maydanoz
    o tuz,karabiber
    o zeytinyağı
    Beşamel Sos için:
    o 3 çorba k. un
    o 3 su b. süt
    o zeytinyağı,
    o tuz,karabiber
    o muskat
    o Üzeri için:
    o rende kaşar


    Hazırlanışı :

    Karnıbaharı haşlayın.Haşlanan karnıbaharı fırın kabına alın.
    Soğanı,havucu ve tavuk etini küp şeklinde kesin.Tavaya sıvıyağ alın üzerine soğan,havuç tavuk etini alın ve soteleyin.Karnıbaharın üzerine tavuk etini alın.Beşamel sos için tencereye unu alın.

    Üzerine 3 su bardağı sütü ekleyin.Üzerine zetinyağı tuz,karabiber ve muskat rendesi ilave edip bir beşamal sosu hazırlayın.Beşamel sosu fırın kabına alın üzerine kaşar peynir ekleyin.Önceden ısıtılmış 180 decelik fırında pişirin.

    Konu hellmusti tarafından (07-12-2009 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.