Malzeme :

* Pilavı için:
o 2 su b.bulgur
o 1 soğan
o 2 biber
o 1 patates
o 1 kırmızı biber
o 1 çorba k.salça
o

1 su b.et suyu
o

tuz
o karabiber
o sıvıyağ
Eti için:
o 350 gr.kuzu eti
o tuz,karabiber
o kekik
o sıvıyağ


Hazırlanışı :

Eti tencereye alıp kavuralım. Pilavı için tenceremize sıvıyağı alalım. Üzerine sıra ile soğanı,biberi,küp doğranmış patatesleri ekleyelim.

Daha sonra közlenmiş kırmızı biberi,salçayı tuz ve baharatları ekleyelim. Üzerine etsuyu ilave edip pişirelim. Derin bir kaba eti alalım.Üzerine pilavı basıp ters çevirelim.
.