Malzemeler :

* 500 gr. kuzu kuşbaşı
* 2 su b.bulgur
* 1 su b.nohut
* 1 çorba k.biber salçası
* 1 çorba k. domates salçası
* 1 kase arpacık soğan
* 1 yumurta
* 3 çorba k. un
* 3 çorba k.nar ekşisi
* 1 çorba k. nane
* pulbiber,karabiber,tuz


Hazırlanışı :

Tencereye sıvıyağı alın.Üzerine 500 gr.kuzu etini ekleyin.Etlerin üzerine arpacık soğanları ve salçayı ilave edin.Üzerine sıcak su ekleyin ve pişirin.Nohutu ekleyin.2 su bardağı bulgurun üzerine su ekleyin ve bulguru ıslatın.Bulgur demlendikten sonra üzerine tuz,karabiber,nane ilave edin.

Bulgurdan minik köfteler yapın.Köfteleri tencereye alın.Yemeğiniz piştikten sonra servis tabağına alın.Üzerine bolca nane ilave ederek servis edin.