Malzemeler :

* 2 tavuk budu
* 2 çorba k. susam
* 1 çorba k. ketçap
* 1 çorba k. mayonez
* 1 soğan
* 1 diş sarımsak
* 1 fiske şeker
* 1 çorba k. sirke
* zeytinyağı
* tuz

Garnitürü için:

* 2 domates
* 2 patlıcan
* 1 soğan
* 2 biber
* zeytinyağı
* tuz




Hazırlanışı :

Tavuk butlarını bir karıştırma kabına alın.Tavukların üzerine sarımsağı ve soğanı rendeleyin.Üzerine tuz ve toz şekeri ilave edin.Üzerine 1 çorba kaşığı ketçap ve mayonezi ilave edin.Elma sirkesini ilave edin.Tüm malzemeyi karıştırın.
Fırın kabına tavukları alın.

Tavukların üzerine susamı serpin.Önceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında pişirin.Garnitürü için soğanı piyazlık kesin.Patlıcanı kesin.Tavaya soğanı ve patlıcanları ilave edip soteleyin.2 adet biberi ilave edin.Sebzeleri soteleyin.Servis tabağına sotelenmiş olan sebzeleri alın.Üzerine fırından çıkartığınız tavuk butlarını ilave edip servis edin.