Malzemeler :

* 7 dilim tost ekmeği
* 1 kase mantar
* 200 gr. kıyma
* 200 gr. kuzu eti
* 1 kase yoğurt
* 1 çorba k. tereyağı
* 1 soğan
* 2 domates
* 2 diş sarımsak
* tuz, karabiber




Hazırlanışı :

Tost ekmeklerini küp olarak kesin ve fırına verin.Tavaya 200 gr.kuzu etini ekleyip pişirin.Karıştırma kabına 200 gr.kıymayı alın.Üzerine soğanı rendeleyin ve yoğurun.Kıymadan parmak şeklinde köfteler elde edin.Köfteleri sıvıyağda kızartın.

Sosu için ise 2 adet domatesi rendeleyin.Tavaya domatesi alın ve soteleyin.Servis tabağına ekmekleri alın.Üzerine yoğurdu ilave edin.Üzerine etleri ve köfteleri alın.Üzerine domates sosunu dökün.Üzerine ertilmiş olan tereyağını ilave edip servis edin.