Malzemeler :

* 2,5 su b. un
* yarım p. yaşmaya
* 1 tatlı k. tuz
* alabildiği kadar ılık su

Kebabı için:

* 350 gr. biftek
* 1 kase yoğurt
* 2 biber
* 2 domates
* 2 çorba k. salça
* 1 çorba k. tereyağı
* tuz, karabiber


Hazırlanışı :

Karıştırma kabına 2.5 su bardağı unu alın.Unun üzerine yarım paket yaşmaya ilave edin.Üzerine ılık su ilave edin ve pide hamurunu yoğurun.Pide hamurnu 3 parçaya bölün.Hamuru elinizle tırnak şeklinde açın.Fırın tepsisine pideleri ilave edin.Önceden sıılmış olan 190 dercelik fırında yaklaşık 20 dakika kadar pişirin.Fırından çıktıktan sonra pidelerin üzerine su serpin.


Kebabın sosu için ise tavaya tereyağını alın ve eritin.Tereyağı eridikten sonra salçayı ilave edin.Üzerine tuz,karabiber kimyon ilave edin.Üzerine az miktarda su ilave edip sosu kaynatın.Kebabın etleri için tavaya etleri alın ve yüksek ısıda pişirin.Pideleri küp olarak kesin.Servis tabağına küp kesilmiş olan pideleri alın.Üzerine yoğurt ilave edin.Etlerin üzerine domates ve biberi ilav edin.Üzerine eritilmiş oln tereyağını ilave edip servis edin.