Malzemeler :

* 350 gr.kuzu eti
* 1 soğan
* 1 çorba k.biber salçası
* 1 çorba k.domates salçası
* 2 havuç
* 1 su b.haşlanmış nohut
* 1 su b.haşlanmuş fasulye
* 1 su b.haşlanmış buğday
* kereviz sapı
* sıvıyağ
* tuz,karabiber
* su

Hazırlanışı :

Güveci ocağa alarak biraz ısıtın. İçine kuzu etini alarak kavurun. Daha sonra üzerine soğanı da ekleyerek kavurmaya devam edin. Kavrulunca üzerine havuçları da ekleyin. Biraz kavrulunca üzerine haşlanmış nohut, fasulye ve ıslatılmış bir taşım kaynatılmış buğday suyu ile beraber ilave edin. Üzerine kereviz sapı, tuz ve karabiber ekleyerek kapağını kapatın.
Kaynayınca 200 derecelik fırına verin. Lokum gibi olana kadar pişirin.