Malzemeler :

* 6 tavuk pirzola
* 2 patates
* 2 havuç
* 1 demet pazı
* 1 kuru soğan
* 2 diş sarımsak

Terbiyesi için:

* 1 kase yoğurt
* 1 yumurta
* Yarım limon
* 2 çorba k. un
* Su,tuz
* tane karabiber

Hazırlanışı :

Tavukları haşlayın. Daha sonra patates ve havuçları da bu suda tane karabiber ile beraber kaynatın.

Diğer tarafta pazıları önce kaynar suya daha sonra soğuk suya daldırın. Daha sonra 2 yaprağı üst üste koyarak içine bir parça tavuk eti koyun, sarıp yayvan bir tencereye dizin. Üzerine elma dilimlenmiş soğan ve sarımsağı serpin. En son haşladığınız patates ve havuçları da suyuyla beraber üzerine dökün. Diğer tarafta yumurta, yoğurt ve unu bir kaba alarak çırpın. Üzerine biraz soğuk su ekleyerek kıvamını açın. Bu terbiyeyi de yemeğe ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın. Eğer tencereniz uygunsa yarı kıvamda pişince fırına verin.