Malzemeler :
  • * 1 su b.arpa şehriye
  • * 1 su b.et suyu
  • * 1 havuç
  • * 1 çorba k.salça
  • * 1 domates
  • * 3 yeşil biber
  • * 1 kırmzı biber
  • * 3 diş sarımsak
  • * limon suyu
  • * 2 çorba k.un

Hazırlanışı :

Tencereye sıvıyağı alın.Üzerine arpa şehriye ilave edip kavurun.Daha sonra üzerine un koyun. Havucu küp olarak kesin.Sarımsakları ince olarak kesin.Kırmız biberleri küp olarak kesin. Yeşil biberleri küp olarak kesin. Tencereye kırmızı ve yeşil biberleri,sarımsakları,1 çorba kaşığı salça,1 adet küp kesilmiş domates ve 1 su et suyunu tencereye ilave edin. Tencereye ilk önce soğuk su ardından sıcak su ilave edip kayna kadar pişirin.