AsyaBal Kampanya Sayfası

Merhaba, Asya Bal Arıcılık olarak sitemize üye olanlara 2010 bal sezonu sonunda 2 kişiye 1'er kg hakiki yayla balı dağıtacağız. Bu tamamen ücretsiz olup sitemizi ziyaret eden ziyaretçilerimiz için yapmış ...


    05-30-2010

    AsyaBal Kampanya Sayfası

    Merhaba,
    Asya Bal Arıcılık olarak sitemize üye olanlara 2010 bal sezonu sonunda 2 kişiye 1'er kg hakiki yayla balı dağıtacağız. Bu tamamen ücretsiz olup sitemizi ziyaret eden ziyaretçilerimiz için yapmış olduğumuz bir kampanyadır.
    Geçen yıl ki kampanyada kargo bedeli karşı tarafa olmuştu bu yıl kargo bedelinide biz karşılıyoruz.

    Bal kazanmanın şartları sitemizde üye olma linkinde gerekli bilgileri doldurarak üye olarak yorum bırakmanız yeterlidir. Daha önceden sitemize üye olan ziyaretçilerimiz bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Çünkü ziyaretçimiz gerekli bilgiler giriyorlar, daha sonra kendisine girmiş olduğu bilgilerden dönüş yapamıyoruz. Bu yüzden bilgilerinizi unutmamanız için lütfen bir yere not ediniz. Çekilişimiz kameralar karşısında olacaktır ve videosu sitemizde yayına girecektir.
    Başlangıç Tarihi: 01.05.2010
    Bitiş Tarihi : 01.09.2010
    tarihine kadar sitemizden üye olabilirsiniz.


    Üye Olan Bütün Ziyaretçilerimiz Üyelik İçin Kullandığı Nickini Sitemizde Bulunan Kampanya Sayfasına Yorum Olarak Bıraksınlar Herkese Bilsin ve Görsün. Yorum Olarak Nickini Yazmayanlar Çekilişe Alınmayacaktır.

    Sağlıklı günler dileyerek, şansınız bol olsun....

    Kampanya İçin: Kampanya 2010 | Asya Bal Arıcılık


    Link Tools





    AsyaBal Kampanya Sayfası Yorumları




Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.