Ateizme Cevap - Site

Ateizme Cevap http://www.ateizmecevap.org/ Asırlardır insanlara sözde "akıl ve bilimin yolu" gibi gösterilmek istenen ateizmin büyük bir akılsızlık ve cehalet olduğu bugün açıkça ortaya çıkmıştır. Ateizme destek olan Darwinizm ise şeytani ...


    12-15-2009

    Ateizme Cevap - Site

    Ateizme Cevap - Site

    Ateizme Cevap

    http://www.ateizmecevap.org/


    Asırlardır insanlara sözde "akıl ve bilimin yolu" gibi gösterilmek istenen ateizmin büyük bir akılsızlık ve cehalet olduğu bugün açıkça ortaya çıkmıştır. Ateizme destek olan Darwinizm ise şeytani bir aldatmaca olarak tarihteki yerini çoktan almıştır. Bilimi kendisine araç edinmek isteyen materyalist felsefe, bizzat bilimin kendisi tarafından çürütülmekte, bu sayede, Darwinizm ve ateizmden kurtulan dünya, Allah'a ve din ahlakına yönelmektedir. Dünyada son yıllarda gelişen olaylara dikkatlice bakan her insan, böyle bir yönelişin baş ladığını hemen fark edecektir. Allah'tan habersiz yaşayan pek çok cahil insanın imanla şerefleneceği "ateizm sonrası" dönem, Allah'ın izniyle hızla yaklaşmaktadır. Ateizme bir cevap olarak hazırlanan bu sitede Allah’ın varlığının apaçık delilleri ortaya konmaktadır.


    Link Tools





    Ateizme Cevap - Site Yorumları




Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.