Msn de sizi kim silmis engellemis ögrenme ve zararlari

Msn listenizde sizi kim engellemis? Kim silmis? Hemen bununla ilgili bir siteye giriyorsunuz ve hickimse ile paylasmadiginiz sifreyi o site ile paylasiyorsunuz. Tamamen tehlike arz ediyor. Örnegini verdigim site cok ...


Ağaç Şeklinde Aç6Beğeni
  • 3 gönderen alptraum
  • 1 gönderen Ensar
  • 1 gönderen YoK
  • 1 gönderen AnTiKa

    12-21-2008

    Msn de sizi kim silmis engellemis ögrenme ve zararlari

    Msn listenizde sizi kim engellemis? Kim silmis? Hemen bununla ilgili bir siteye giriyorsunuz ve hickimse ile paylasmadiginiz sifreyi o site ile paylasiyorsunuz. Tamamen tehlike arz ediyor. Örnegini verdigim site cok tehlikeli bir site olabilir ne bakimdan?


    Sizi kimin sildigini ögrenmek istediginiz anda, bilgisayarinizda herhangi bir koruyucu duvar tasimiyorsaniz tüm sifre bilgileriniz karsi tarafa gidebilir.

    Bunlar kredi karti numaralariniz, e-mail sifreleriniz v.s. olabilir. Zaten sizi kimlerin sildigini ya da engellendigini ögrenmek istediginiz an sifrenizi karsi tarafa vermek mecburiyetindesin. Bu islemden sonra artik sifreniz karsi tarafdan biliniyor olacak. Dedigim gibi bu durumu hafife almayin. Cünkü sifrenizi degistirseniz bile o anlik tüm bilgileriniz karsi tarafa ulasmis olacak.

    Internette gezinmek cok da güvenli degil ve bu hersayfa icin gecerli. Bunun icin cok iyi bir anti-virüse ihtiyaciniz var.

    Benimkisi sadece bilgilendirme

    Hüseyin OKTAR, emirahmedyasin ve muhabir bunu beğendiler.

    Link Tools





    Msn de sizi kim silmis engellemis ögrenme ve zararlari Yorumları




      Permalink - Mesaj no 1  12-22-2008, 00:36

    --->: Msn de sizi kim silmis engellemis ögrenme ve zararlari


    Şifreden ziyade sadece mail adresinizi yazmanız dahi kafidir.Doğrudan reklamcılara yem oluyor ve her gün üç beş gereksiz mail.
    muhabir bunu beğendi.

      Permalink - Mesaj no 2  12-23-2008, 23:37

    --->: Msn de sizi kim silmis engellemis ögrenme ve zararlari


    Bilgilendirme İçin Teşekkürler . hiç Buna Benzer Yöntem İle Öğrenmeye Çalışmadım Daha Kolay Ve Doğal Yolu Var . seçenekler - Gizlilik Şüpheli Adresin Üzerine Sağ Tıklanıp Çıkan Seçeneklerde Sil Olup Olmadığına Bakılır Sil Varsa Hem Silinmiş Hem Engellenmiş Siniz Demek Oluyor . Ama Silmemiş Sadece Engel Koymuşsa bu Yöntem yetersiz kalıyor o yüzden B plan'ına Geçiyoruz Burada yeni space Ara yüzü Devreye Giriyor Engellediğini Düşündüğünüz Kişi Ile Konuşma Camı Açıyoruz Görüntü Resim Kısmına Sağ Tıklayıp Çıkan Seçeneklerden Profil Görüntüle Seçilip sayfanın Açılmasını Bekliyoruz Orada Rengi Yeşil Kırmızı Vs ise Şüpheli Kişi Msn de Açık Oluyor Eğer Sizin Listede Çevrim Dışı İse Olay Bitmiştir . Böyle Bir Durumda Şahsen Bir Açıklama Isterim .sonuçta Her Önümüze Geleni Eklemiyoruz sorun ne Bilmek isterim =D. Aslen Konu Zararları Ama Bunu Zararsız Bir Şekil de Nasıl öğreniriz diye Bilgiydi Selametle.
    muhabir bunu beğendi.

      Permalink - Mesaj no 3  12-24-2008, 01:14

    --->: Msn de sizi kim silmis engellemis ögrenme ve zararlari


    silen gider kalan sağlar bizimdir
    muhabir bunu beğendi.

      Permalink - Mesaj no 4  08-23-2010, 21:49

    --->: Msn de sizi kim silmis engellemis ögrenme ve zararlari


    ya bende öyle bi salaklık yaptım msn şifremi filan yazdım kimin sildiği sayfası filan geldi.. sonra jeton düştü bende msn şifremi değiştim..:D
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 5  12-25-2010, 11:32

    --->: Msn de sizi kim silmis engellemis ögrenme ve zararlari


    gizlilikten yapılan işlemden emin misiniz bende arkadaşım ekli ama arkadaşımda sil seçeneği aktif ?
    Tuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Tuğrul Ziyaretci

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.