Kadınlar ne ister? Erkekler ne ister?   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 03-15-2012 (03:58)   Son Mesaj: 03-15-2012 (03:58)    Cevap: 0    Gösterim: 618  

    03-15-2012

    Kadınlar ne ister? Erkekler ne ister?

    Kadınlar ne ister? Erkekler ne ister?
    Sosyal medyayla ilgili araştırmalara her gün bir yenisi ekleniyor. Bunlardan birinde de sosyal medyada var olan kadınların ve erkeklerin ne istediği araştırıldı.

    Araştırma için tam 1 yıllık data ve 27 milyar konuşma incelendi. Sonuçta kadınların 10 arzusu belirlendi.Ayakkabıları, elmasları ve Brad Pitt'i unutun... Kadınlar sosyal medyada dondurma istiyor.

    Üstelik kadınlar dondurmayı sekse tercih ediyor. sosyal medyacı kadınların yüzde 35'i vanilyalı, yüzde 29'u ise çikolatalı dondurmayı tercih ediyor.

    Kadınlar için dondurmadan sonra araba geliyor, pizza ise üçüncü sırada. Sosyal medyacı dişilerin ilk 10'a giren diğer istekleri ise çikolata, pasta, kurabiye, kahve, telefon, suşi ve pankek.

    Peki ya sosyal medyanın erkekleri... Zamanlarını internet başında harcayan bu kalabalığın en büyük arzusu bir araba sahibi olabilmek. Üstelik bu erkek milleti arabalarını kadınlara tercih ediyor.

    Peki erkekleri bu yola iten ne. Öncelikle görünüş. Otomobilleriyle daha "cool" göründüklerine inanıyorlar. İkinci sırada neden bilinmez koku var. Üçüncü tercih sebebi de ses sistemi.

    Erkekler için ikinci öncelik pizzada. Dondurma üçüncü sırada. İlk 10'daki diğer istekler ise bira, kurabiye, pasta, telefon, pankek ve tavuk.

    Erkekler ve kadınların ortak özelliği ilk üç sırada aynı şeyleri istemeleri. Tek fark bu üç isteğin sıralamasında. Ayrıca ilk 10'a giren bu isteklerin yüzde 80'i yiyecek.

    NetBase'in yaptığı araştırmanın ABD'de yapıldığını ve bu tercihlerin genel sosyal medyacı Amerikan yapısını yansıttığını da belirtelim.







    Kadınlar ne ister? Erkekler ne ister? Yorumları