Jobs videosu buhar oldu!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 02-27-2012 (16:15)   Son Mesaj: 02-27-2012 (16:15)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    02-27-2012

    Jobs videosu buhar oldu!

    Jobs videosu buhar oldu!
    Steve Jobs'un 30. yaş videosu buhar oldu!

    Jobs'un doğum günü partisi videosu YouTube'dan apar topar kaldırıldı. Peki ama neden?


    Apple çalışanları tarafından 1985'de Steve Jobs'un doğum gününü kutlamak üzere meydana getirilen video, bir süre internette dolaştıktan sonra YouTube'dan kaldırıldı. Videonun kaldırılma nedeni ise Sony Music Entertainment'in (SME) isteği.Jobs'un 30. yaşını kutlamak üzere oluşturulan videoda Jobs'un hayatı ve Apple'daki başarılarından bahsediliyor. Arka planda ise Bob Dylan'ın "My Back Pages" adlı parçası çalışıyor. Ancak Bob Dylan bir SME sanatçısı ve SME'nin isteği üzerine video, YouTube'dan kaldırılmış bulunuyor. Videoyu internetten tamamen kaldırmak ise haliyle pek mümkün değil.

    Video, Jobs'un 5 Ekim 2011'de ölmesinin ardından ilk olarak (bir zamanlar Apple'da çalışan) Packeteer CEO'su Craig Elliott tarafından Facebook'a yüklenmişti. Videonun kaldırılması üzerine video, birçok web sitesinde yayınlanan haberlerin içerisinden de erişilemez hale geldi.







    Jobs videosu buhar oldu! Yorumları