Bilgi teknolojileri inovasyonun anahtarı   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-11-2011 (17:01)   Son Mesaj: 07-11-2011 (17:01)    Cevap: 0    Gösterim: 459  

    07-11-2011

    Bilgi teknolojileri inovasyonun anahtarı

    Bilgi teknolojileri inovasyonun anahtarı
    Bilgi teknolojileri inovasyonun anahtarı



    HP’nin yeni uygulama dönüşümü portföyü kurumlara esneklik ve hız kazandırıyor.

    HP, kurumlara inovasyon yoluyla esneklik ve hız kazandıran yeni Uygulama Dönüşümü portföyünü tanıttı. HP’nin Uygulama Dönüşümü çözümleri işletmelerde BT maliyetlerini düşürerek inovasyonun anahtarı oldu.

    HP, yeni kurumlara daha çevik ve esnek bir BT altyapısı kurmak üzere yazılım uygulamalarını yenilemede rehberlik ediyor. HP’nin 7/24 Yaşayan Kurumlarda inovasyonu teşvik eden Uygulama Dönüşümü çözümü, rekabet gücünü ve yatırım getirisini artırıyor.

    Günümüzün kendi kendini test eden otomatik yazılımlarla sunulan BT hizmetleri rekabeti artıyor. HP, kurumlara eski uygulamalarını yenilemeleri için esnek ve ölçeklenebilir Uygulama Dönüşümü çözümleri sağlıyor. HP Uygulama Dönüşümü’nden yararlanan kurumlar iş dünyasında hızla değişen şartlarına uyum sağlayarak birer 7/24 Yaşayan Kuruma dönüşüyor.

    HP Kurumsal Satışlar ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Thomas E. Hogan, HP’nin 7/24 Yaşayan Kurumların yol haritasını çizen Uygulama Dönüşümü çözümüyle ilgili olarak şunları söyledi: “Piyasa öncülerini, piyasa takipçilerinden ayıran inovasyondur. Biz HP’de, teknolojinin kurumlarda inovasyonun motoru olduğuna inanıyoruz ve bunu sağlayacak eşsiz bir portföye sahibiz.”

    HP adına yapılan yeni bir araştırmada, özel sektör ve kamudaki üst düzey yöneticilerin yüzde 95’inin, inovasyonu bağlı bulundukları kurumlar için çok önemli gördükleri sonucu ortaya çıktı. Özel sektör yöneticilerinin yüzde 84’ü ve kamu sektörü idarecilerinin yüzde 63’ü, inovasyonun neden önemli olduğu sorusunu, yenilikçiliğin iş geliştirmeyi hızlandırdığı şeklinde yanıtladı.(1) Üst düzey yöneticilerin üçte ikisi ise inovasyonun bilgi teknolojilerini kullanarak yapılabileceğine inanıyor. Bunun için de yazılım uygulamaları otomasyonunu ve yeni BT hizmetlerini adres gösteriyor.

    HP Uygulama Dönüşümü portföyüne yeni 7 çözüm

    HP şirketlerin inovasyon yeteneklerini güçlendirebilmeleri için Uygulama Dönüşümü portföyünü yedi yeni çözüm ile zenginleştirdi. Böylece HP müşterileri şirketlerini yöneten uygulamaları değerlendirerek, modernize edebilecek ve idare edebilecek.

    Hizmet olarak sunulan HP Uygulamalar için Portföy Yönetimi (APM) yazılımı, kurumların inovasyon ihtiyaçlarını doğru bir şekilde belirlemesini sağlıyor. APM özellikle HP Akılcı Uygulama hizmetleriyle birlikte kullanıldığında, kurumlara en uygun Uygulama Dönüşümü yol haritasını sunuyor.

    HP’nin Bulut Bilişim için Uygulama Dönüşümü hizmetleri, kurumların hangi sistemleri ve hizmetleri buluta taşıyacağına karar vererek istedikleri uygulamaları buluta sunmasına olanak tanıyor.

    Uygulama modernizasyonu

    HP’nin İstemci İşlemleri için Uygulama Dönüşümü Hizmetleri, istemcilerin işletim sistemini Windows 7’ye yükselterek performansı, mobiliteyi ve güvenliği artırıyor. HP, kurumların dünyanın farklı yerlerindeki şubelerini yazılım uygulamaları otomasyonu ile bağlayarak işletmelere hız kazandırıyor.

    Uygulamalarda Güvenlik

    HP Fortify Gerçek Zamanlı Karma Analiz çözümü, saldırıları gerçek zamanlı izleyen ilk çözüm olarak yazılım açıklarının nedenini tespit ediyor. Bunun yanında HP Fortify 360 ve HP Uygulama Güvenliği Merkezi’ni de kullanan kurumlar saldırılara karşı zamanında önlem alabiliyor.

    HP Uygulama Dönüşümünde Karma Bulut çözümleri

    HP’nin uçtan uca bulut bilişim çözümleri kurumların buluta geçmesini kolaylaştırıyor:

    — HP Bulut Hizmeti Otomasyonu 2.0 yazılımı, kurumların yeni uygulamalar ile altyapıları buluta bağlı olan ve olmayan karma veri merkezlerinde hızla kurmasını, izlemesini ve yönetmesini sağlıyor. Tek noktadan yönetim özelliği sayesinde kurumlar kendi genel ve özel bulut ağlarını hızla yapılandırabiliyor.

    — HP’nin Özel Bulut için Santral Hizmetleri, kurumların “kullandığın kadar öde” modeliyle yüksek performanslı ve güvenli bulut bilişim hizmetleri almasına imkan tanıyor.

    — HP’nin Microsoft Dynamics CRM için Kurumsal Bulut Hizmetleri, Microsoft’un pazar lideri Dynamics CRM yazılımını sanallaştırma destekli özel bulut ağları üzerinden sunuyor.

    HP kurumların inovasyon engelini aşmasına yardım ediyor

    HP Finansal Hizmetler Grubu, hesaplı çözüm paketleri ve danışmanlık hizmetleriyle kurumların yatırımlarını optimize ederek inovasyon engelini aşmalarına yardımcı oluyor. HP Uygulama Dönüşümü, 7/24 Yaşayan Kurumlarda BT dönüşümünün tamamlanmasını, buluta geçişi ve iş süreçleri ile yeni hizmetlerin hızlanmasını sağlıyor.





    Bilgi teknolojileri inovasyonun anahtarı Yorumları