ESET, yılın en çok büyüyen şirketi oldu   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-11-2011 (13:01)   Son Mesaj: 07-11-2011 (13:01)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    07-11-2011

    ESET, yılın en çok büyüyen şirketi oldu

    ESET, yılın en çok büyüyen şirketi oldu
    ESET, yılın en çok büyüyen şirketi oldu



    ESET, dünyada tüketici güvenliği alanında yüzde 51.10 büyüdü.

    Dünyanın önde gelen uluslararası analiz kuruluşlarından Gartner tarafından hazırlanan rapora göre ESET, dünyada tüketici güvenliği alanında 2010 yılının en çok büyüyen firması oldu. Gartner tarafından hazırlanan “Market Share: Security Software, Worldwide, 2010” raporundaki büyüme rakamlarına göre ESET, uluslararası arenada yüzde 51.10 büyüme kaydetti. Rapora göre, uluslararası güvenlik pazarı ise 2010’da yüzde 13 büyüyerek, 16,6 milyar dolara ulaştı.

    Bilgileri değerlendiren ESET CEO’su Richard Marko, bilgisayar güvenliği pazarının tehditlere karşılık olarak durmaksızın büyüdüğünü ve geliştiğini dolayısıyla ESET hizmetlerinin de zorunlu olarak gelişmelere ayak uydurduğunu söyledi. Marko, “Tüketici güvenliği alanındaki aralıksız çabalarımızın Gartner gibi güvenilir ve saygın bir kuruluş tarafından takdir edilmesi bizi mutlu etti” açıklamasını yaptı.

    Oyuncuların tercihi ESET

    Öte yandan “Steam Hardware & Software Nisan 2011” anketine göre, ESET bilgisayar oyuncularının satın aldıkları birinci antivirus yazılımı. Steam by Valve, 30 milyon PC ve Mac oyuncusunun buluştuğu ABD merkezli bir platform. Her ay düzenli olarak müşterilerinin kullandıkları yazılımlara yönelik araştırmalar yayınlıyorlar. ESET %8.81 ile en beğenilen ikinci güvenlik çözümü olurken ücretli çözümler arasında en çok kullanılan durumunda. Hali hazırda BETA sürümleri indirilebilir olan ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Security 5. sürümleri ile ESET oyun bağımlılarına yönelik yeni bir oyun modu getiriyor.

    Steam anketi şu linkten incelenebilir: http://store.steampowered.com/hwsurvey/ Tüm platformlara yönelik koruma

    ESET yıllardır üstün koruma sağlayan ürünleri ile biliniyor. ThreatSense teknolojisi sayesinde tüm ESET ürünleri minimum sistem kaynağı tüketimi ile virüslere, casus yazılımlara ve diğer tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlıyor. ESET, ödüllü ürünleri ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security ve OS X işletim sistemlerine yönelik ESET Cybersecurity for Mac ile büyüyen pazardaki yerini alıyor.





    ESET, yılın en çok büyüyen şirketi oldu Yorumları