Jabra ödüllü seriyi genişletiyor   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 07-09-2011 (19:11)   Son Mesaj: 07-09-2011 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    07-09-2011

    Jabra ödüllü seriyi genişletiyor

    Jabra ödüllü seriyi genişletiyor
    Jabra ödüllü seriyi genişletiyor



    Jabra ödüllü PRO9400 ofis kulaklıkları serisini genişletiyor.

    Yenilikçi kulaklık çözümleri alanında dünya lideri ve kullanıcı dostu Jabra, tasarruf ve yüksek verimliliği hedefleyen işletmelerin Birleşik İletişime kolaylıkla geçmesine PRO 9400 TM serisi ile yardımcı oluyor. Bu seriye yeni katılan Jabra PRO 9450 de kolay kurulumu ve kullanımı ile dikkat çekiyor.Eller – serbest ses çözümlerinde bir dünya markası olan Jabra, ödüllü PRO serisi kablosuz kulaklık serisine yeni bir ürün daha ekledi: Jabra PRO 9450. Birleşik İletişime sorunsuzca geçmeyi düşünen işletmeler için geliştirilen yeni PRO Serisi ürün, çoklu aramaları yazılım ve donanım tabanlı telefonlardan çok daha rahat şekilde cevaplandırılmasına olanak sağlıyor.

    Günümüzde tasarruf yapmak ve yüksek verimliliğe ulaşmak isteyen birçok kurum Birleşik İletişim (United Communications - UC) yatırımı yapıyor. Ortak kullanım alanındaki farklı iletişim araçlarının birleşmesi anlamına gelen ve aynı anda birkaç iş yapmayı sağlayan bu çözümleri uygulamaya başlayan kurumların sayısı her geçen gün artıyor. Kullanıcı dostu Jabra Pro 9450 Birleşik İletişim’e geçişle ilgili tüm stresi ortadan kaldırırken en iyi ses kalitesini de sağlıyor.Kurulumu ve kullanımı kolay kullanıcı dostu Jabra PRO 9450, kullanıcıların aramaları dört farklı şekilde cevaplandırmalarını sağlıyor: Masalarından uzakta kulaklıklarını kullanarak; masalarında otururken kulaklık ana kumanda tablosundaki düğmeye basarak; Jabra Call Manager yazılımını kullanarak veya bilgisayar klavyesi kısa yollarıyla. Gürültü önleyici mikrofon, kullanıcının sesinin rahatlıkla duyulmasını garanti ederken geniş bant ses de gelen aramaların net bir şekilde anlaşılmasını sağlıyor. Ayrıca 150 metrelik erişim alanıyla da kullanıcıların daha üretken ve sınırsız bir çalışma hayatı olmasını sağlıyor.

    Ayrıntılı bilgi için www.jabra.com veya www.tesan.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

    Kısaca Jabra PRO 9450:
    • Geniş bant ses ve dijital ses işlemleri (DSİ)
    • Gürültü engelleyici mikrofon
    • 150 m’ye kadar kulaklık menzili
    • Masa üstü telefonlar ve yazılım tabanlı telefonları aynı anda kullanmayı sağlayan çok amaçlı bağlantı
    • 8 saat konuşma ve 46 saat bekleme süresi
    • Basit eşleştirmeler için etkileşimli kurulum sihirbazı
    • 3 kullanım şekli: kafa bantı, kulağa asılı ve boyun bantı
    • Kulaklık aırlığı: 28g

    Jabra ödüllü seriyi genişletiyor




    Jabra ödüllü seriyi genişletiyor Yorumları