Hızlı internet için yeni nesil CRS-3!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 07-07-2011 (14:00)   Son Mesaj: 07-07-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    07-07-2011

    Hızlı internet için yeni nesil CRS-3!

    Hızlı internet için yeni nesil CRS-3!
    Hızlı internet için yeni nesil CRS-3!



    Yeni nesil Cisco CRS-3 ile daha hızlı internet.

    Dünya çapında 80 servis sağlayıcı ağını CRS-3 üzerinde kuruyor.

    Veri ağları konusunda dünya lideri olan Cisco, endüstri lideri CRS-3 Carrier Routing System çözümünün 30 ülkede 80 servis sağlayıcı tarafından kullanıldığını duyurdu. Orijinal CRS-1 platformundan daha hızlı yayılan CRS-3’ün yeni kapasitelerle genişletildiğini açıklayan Cisco, servis sağlayıcıların paket transfer servis maliyetlerini de düşürüyor.

    Servis sağlayıcıların müşterilerine yeni deneyimler sunması ve yeni gelir fırsatları yakalaması için genişbant iletişimi ve eğlence endüstrisini dönüştürmek amacıyla geliştirilen CRS-3’le birlikte Cisco’nun CRS ailesine yaptığı yatırım 1.72 milyar dolara ulaştı. Bu meblağ, Cisco’nun veri ağları konusundaki liderliğini sürdürme ve servis sağlayıcılara maliyetleri düşürürken yeni hizmetlerle uygulamalar sunma hedeflerindeki kararlılığının bir göstergesi.

    Cisco CRS ailesinin kilometre taşları şöyle:

    • Bir yıldan kısa sürede CRS-3 cihazları 30 ülkede 80 küresel servis sağlayıcı tarafından kuruldu.

    • 2004’ten bu yana Cisco CRS cihazları Antarktika dışında tüm kıtalarda 80 ülkede 450 servis sağlayıcı tarafından kullanıldı.

    • Bugüne kadar CRS platformu müşterilerine saniyede 7.5 petabitlik bant genişliği sağlandı. Bu, dünya üzerindeki herkesin aynı anda video konferansa katılmasını ya da örneğin uzun metraj bir film 10 saniyeden kısa bir sürede indirilmesini sağlayacak bir bant genişliği.

    • CRS-3 platformunun sunduğu esneklik ile ağ altyapısının kapasitesi kısa sürede ve düşük maliyetle genişletilebiliyor. Bu da başlangıç yatırım maliyetini yüzde 40 azaltıyor.

    Cisco Başkan Yardımcısı ve Servis Sağlayıcı Birimi Genel Müdürü Pankaj Patel, “CRS-3, geleceği düşünerek tasarladığımız bir ürün ailesi. CRS-3’e pazarın gösterdiği yoğun ilgi de bu platformun geleceğin internetinin temelini oluşturacağı yönündeki inancımızı pekiştiriyor” diyor.





    Hızlı internet için yeni nesil CRS-3! Yorumları