HP kritik avantaj hizmetleri   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-28-2011 (16:00)   Son Mesaj: 06-28-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 655  

    06-28-2011

    HP kritik avantaj hizmetleri

    HP kritik avantaj hizmetleri
    HP kritik avantaj hizmetleri



    HP Kritik Avantaj Hizmetleri 7/24 yaşayan kurumlara iş süreçlerinde süreklilik sağlıyor.

    Altı saat onarım garantili Kritik Avantaj Hizmetleri sanallaştırılmış ortamların rekabet gücünü artıyor.

    Şirketler hizmet aksaması ve iş kesintisi nedeniyle her yıl milyonlarca dolar kayba uğruyor. IDC raporlarına göre HP Kritik Görev Hizmetleri, hizmet duraklama süresini yüzde 70-75 kısaltıyor ve kurumların 100 kullanıcı başına yılda 23 bin dolar tasarruf etmesini sağlıyor.

    HP Kritik Avantaj Hizmetleri, 7/24 çalışan ve iş kritik sistemler kullanan kurumların performansını artırmayı, BT maliyetlerini azaltmayı ve sağladığı teknik destek hizmet ile kritik görevlerde iş sürekliliğini garanti etmeyi hedefliyor. Kritik Avantaj, 6 saat içinde onarım garantisi vererek müşterilerinin rakiplerinin önüne geçmesini hedefliyor.

    Büyükşehre elektrik sağlayan bir dağıtım şirketi hatlarda meydana gelen arızadan ancak müşterileri telefon açtığında haberdar olmak istemez. Büyük bankalar hizmetlerinin bir an bile aksamasını göze alamaz. İnovasyon yoluyla iş süreçlerini hızlandırarak performansını artıran ve yeni ürünlerle rekabet avantajını yakalayan rakiplerinden geri kalmayı ise kimse göze alamaz. HP işte bu yüzden iş kritik sistemler kullanan kurumların, iş sürekliliğini garanti eden HP Kritik Avantaj Hizmeti’ni 7/24 Yalışan Kurumlar için geliştirdi.

    IDC ve Gartner’a göre hizmet aksamalarının sadece yüzde 30’u donanım ve yazılım sorunları gibi sebeplerden kaynaklanıyor. Bu buzdağının sadece tepesini oluşturuyor. İş kesintileri yüzde 70 oranında insan hatalarından ve yanlış tasarlanmış süreçlerden kaynaklanıyor.

    HP Kritik Avantaj Hizmetleri sanallaştırılmış bütünleşik altyapıları kullanarak 7/24 yaşayan veya yaşamayı hedefleyen kurumlara hitap ediyor ve insan hatalarını minimize ederek kurum süreçlerini optimize etmeyi hedefliyor.

    Sanallaştırılmış ortamlardan en iyi performansı almak, veri merkezlerini ihtiyaca göre genişletmek ve optimize etmek için özel bir uzmanlık gerekiyor. HP'nin yeni Kritik Avantaj hizmeti, müşterilerine sanallaştırılmış ortamlardan yararlanan rakipleri karşısında avantaj sahibi olmaları için reaktif teknik destek ve özel optimizasyon önerileri sunuyor. Sanallaştırılmış bütünleşik altyapılarda giriş seviyesi depolama/network ürünleri ve x86 tabanlı endüstri standardı HP ProLiant blade sunucular için geliştirilen HP Kritik Avantaj ile sistem arıza durumunda en kısa sürede ayağa kaldırılıyor. Ayrıca kurumlar bu hizmeti kullanarak inovasyon çalışmalarını hızlandırıyor.

    IDC raporlarına göre şirketler hizmet aksaması ve iş kesintisi nedeniyle her yıl milyonlarca dolar kayba uğruyor. HP Kritik Görev Hizmetleri, hizmet duraklama süresini yüzde 70-75 kısaltıyor ve kurumların 100 kullanıcı başına yılda 23 bin dolar tasarruf etmesini sağlıyor.

    HP Kritik Avantaj
    HP, 7/24 Yaşayan kurumlara yönelik Kritik Görevler portföyü kapsamında, sanallaştırılmış depolama/network ürünleri ve x86 endüstri standardı HP ProLiant blade sunucular için tam kapsamlı bir destek çözümü geliştirdi. Reaktif teknik desteğin yanı sıra BT optimizasyonu danışmanlığını da kapsayan HP Kritik Avantaj hizmeti, kurumların yasal güvenlik mevzuatı ve teknik şartnamelere uymasını da kolaylaştırıyor. HP, Kritik Avantaj hizmetini, modüler çözümlerle ve ilgili sektördeki en iyi uygulamalarla birlikte tam kapsamlı bir endüstri standardı çözüm olarak sunuyor. HP Kritik Avantaj; telekom, finans, üretim sektörü ve kamu kuruluşları başta olmak üzere, 7/24 çalışan tüm kurumlara çözüm sağlıyor.

    HP, Kritik Avantaj’ın modüler paketlerini şirketlerin ihtiyaçlarına göre kombine ederek kurumlara sadece ihtiyaç duydukları özelleştirilmiş çözümleri sunuyor. Bu da 7/24 Yaşayan Kurumların ihtiyaçlarına nokta atışı yapmasını, verimsiz ve optimize edilmemiş yatırımlardan kaçınarak BT’ye harcadıkları paranın tam karşılığını almasını sağlıyor.

    HP Kritik Avantaj hizmetleri yalnızca kullanıcıya hizmet veren özel bir müşteri yöneticisi tarafından yönetiliyor. Böylece kurumlara tek muhatap ile tek noktadan hizmet alma avantajı sağlanıyor. Kritik Avantaj Çözümleri kurumların bütçeleri ve ihtiyaçlarına göre ölçeklendiriliyor.

    HP Kritik Avantaj paketinde şu çözümler sunuluyor:
    • HP Insight Uzaktan Destek ile ortam izleme
    • HP Genel Kritik Görev Çözüm Merkezi'ne erişim
    • Özel Uzaktan Destek Müşteri Temsilcisi
    • Hızlı çağrı yönetimi ve yanıt işlemleri
    • Risk azaltma ve sistem geliştirme
    • Sorun sonrası değerlendirme ve analiz süreci ile yeni sorunları önleme
    • HP Kritik Avantaj’dan en uygun maliyetlerle yararlanmak için esnek kredilendirme
    • Sanal ortamlarda performans ve kapasite analizi
    • Kritik uygulamalarda Sanal Hazırlık Atölyesi
    • Sanal ortamlarda iş sürekliliği analiziReaktif teknik destek ve BT altyapısı için değerlendirme ve optimizasyon danışmanlığı, tüm Kritik Avantaj paketlerinde hazır olarak geliyor. Sanallaştırılmış ortamlarda performans ve kapasite analizine dayalı optimizasyon önerilerinin uygulanması ise ayrı bir çözüm olarak sunuluyor.

    HP Kritik Hizmetler Yöneticisi Musa Dugan, HP Kritik Avantaj çözümüyle ilgili olarak şunları söyledi: “Kurumlar maliyetleri kontrol etmek ve esneklik kazanmak için endüstri standardı ortamlarını sanallaştırırken, bu teknolojinin veri merkezlerindeki karmaşıklığı da büyük ölçüde arttırdığını fark ediyor. HP Kritik Avantaj hizmeti altında topladığımız uçtan uca hizmetlerimizle, bir yandan iş sürekliliğini arttırırken öte yandan kritik iş süreçlerinde sorun giderme süresini kısaltıyor ve böylece kurumların sanallaştırma yatırımlarından en yüksek performansı elde etmelerini sağlıyoruz. Temelinde sanallaştırmış ortamlar yatan Bulut bilişimin mantığı, BT donanımlarını network üzerinden interaktif kümeler halinde örgütleyip bunları birer BT hizmeti olarak sunmaktır. Bu da kutudan hizmete dönüşüm anlamına gelmektedir. BT dünyasındaki bu zihniyet dönüşümünü gerçekleştirerek sanallaştırılmış ortamlarda rekabet gücü kazanmanız için gereken teknik desteği ve optimizasyon danışmanlığını size HP Kritik Avantaj paketleriyle sunuyoruz.”







    HP kritik avantaj hizmetleri Yorumları