Türk uygulama geliştiriciler keşfe hazırlanıyor!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-16-2011 (14:00)   Son Mesaj: 06-16-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    06-16-2011

    Türk uygulama geliştiriciler keşfe hazırlanıyor!

    Türk uygulama geliştiriciler keşfe hazırlanıyor!
    Türk uygulama geliştiriciler keşfe hazırlanıyor!



    Türk uygulama geliştiriciler “Meet the BlackBerry PlayBook” ile BlackBerry PlayBook tableti keşfe hazırlanıyor.

    “Meet the BlackBerry PlayBook” etkinlikleriyle BlackBerry® PlayBook™ tabletini dünyanın dört bir yanındaki uygulama geliştiricilerle buluşturan Research In Motion (RIM), etkinliğin İstanbul ayağını 21 Haziran 2011 Salı günü Mövenpick Hotel’de Türk uygulama geliştiriciler için gerçekleştiriyor.

    Geçtiğimiz haftalarda Adobe Creative Future İstanbul Etkinliği ile sektör profesyonellerinin karşısına çıkan BlackBerry PlayBook bu kez de “Meet the BlackBerry PlayBook” etkinliği ile Türkiye’deki uygulama geliştiriciler ile bir araya geliyor.

    Mövenpick Hotel’de yarım gün sürecek olan etkinlik, RIM Türkiye Yönetici Direktörü Alexandra Zagury’nin açılış konuşmasının ardından RIM BlackBerry PlayBook ekibinin sunumuyla İş ve Teknoloji olmak üzere iki farklı paralel oturum ile devam edecek. Türk uygulama geliştiricilerin yakından inceleme fırsatı bulacağı BlackBerry PlayBook tableti hakkındaki sunum ve konuşmaların yanı sıra sorular da BlackBerry Teknik ekibi tarafından cevaplanacak.

    İş Oturumu’nda “BlackBerry Uygulama Dünyası ve “Gelir Elde Etme Stratejileri”, “Kurumsal Dünyada BlackBerry Playbook Tableti” ve “Multiscreen Stratejinize BlackBerry Çözümlerini Entegre Edin” konu başlıkları; Teknoloji Oturumu’nda ise “Daha iyi BlackBerry PlayBook Uygulamaları Tasarlamak”, “BlackBerry® WebWorks™ Uygulamaları Geliştirmek” ve “BlackBerry Geliştirici Yol Haritası” başlıkları BlackBerry PlayBook Ekibi ve yetkilileri tarafından ele alınacak.

    “Meet the BlackBerry PlayBook” etkinliğinin İstanbul’da da gerçekleşecek olmasının Türk uygulama geliştiriciler için büyük bir fırsat olduğunu belirten Alexandra Zagury: “BlackBerry PlayBook uygulama geliştiriciler için en geniş ve derin platformlardan biri. Türk uygulama geliştiriciler bu etkinlikle BlackBerry PlayBook’u daha yakından tanıma fırsatı bulacak. Tüm uygulama geliştiricileri BlackBerry’nin yeni dünyasını, BlackBerry PlayBook’un özelliklerini ve yeteneğini keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.

    “Meet the BlackBerry PlayBook” etkinliğinin yanı sıra RIM, Türkiye’deki uygulama geliştiriciler için farklı fırsatlar da sunuyor.





    Türk uygulama geliştiriciler keşfe hazırlanıyor! Yorumları