Sınıfının en yüksek performansı!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-16-2011 (12:00)   Son Mesaj: 06-16-2011 (12:00)    Cevap: 0    Gösterim: 566  

    06-16-2011

    Sınıfının en yüksek performansı!

    Sınıfının en yüksek performansı!
    Sınıfının en yüksek performansı!



    Yeni Intel® Xeon® E3 işlemciler ile daha da güçlenen Fujitsu PRIMERGY sunucular, özellikle KOBİ'ler, şube sistemi ile çalışan şirketler ve veri merkezlerinin taleplerini karşılıyor.

    Yeni tek soketli PRIMERGY sunucular yüksek performans, yüksek verimlilik ve kolay kullanım sağlıyor. Yazıcı, web, dosya veya sanallaştırma sunucusu olarak pek çok rolü üstlenen yeni tek soketli sunucular, bir üst versiyonlarla da kullanılabildiği için donanım enflasyonuna son veriyor.Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, yeni tek soketli PRIMERGY sunucularını piyasaya sundu. Pazar lideri performans ve katma değer sunan PRIMERGY RX100 S7, PRIMERGY TX140 S1 ve PRIMERGY TX120 S3, yönetim zamanını ve maliyetleri minimuma indiriyor. KOBİ'ler, şube sistemi ile çalışan şirketler ve veri merkezleri için ideal olan yeni Fujitsu sunucular Intel®'in yeni Xeon® işlemcisi E3 - 1200 serisi sayesinde şirketlerin daha az ile daha fazlasını yapabilmelerini sağlıyor.

    PRIMERGY TX140'ın pazar lideri performansı bağımsız SPEC testleri ile onaylanıyor. Ürün, KOBİ'lerin ve şube sistemi ile çalışan şirketler genel faaliyetlerinde verimli olması, düşük Sahip Olma Maliyeti (Total Cost of Ownership - TOC) ve yüksek performansı ile dikkat çekiyor. Son testlerde PRIMERGY TX140'ın enerji verimliliği skoru, bu alanda elde edilen en iyi skorun % 42 üzerinde gerçekleşti. Yeni sunucu, aynı zamanda da sınıfının en iyi software processing performance benchmark skoru (SPECjbb2005) ile de ilgi çekiyor.

    Yeni PRIMERGY sunucular ile mevcut donanım boşa gitmiyor

    Güçlü ve verimli olan yeni Fujitsu sunucuların üçü de kolaylıkla yönetilebiliyor. Kurum içi BT kaynaklarına olan ihtiyacı azaltan sunucular, geri dönüş sürelerini de kısaltıyor. Değişen iş ihtiyaçlarına paralel olarak ölçeklenebildikleri için BT yatırımlarını koruyan PRIMERGY sunucular, tasarımlarıyla da uzun vadeli değer sunuyor.

    • Hepsi tek bir cihazda: Modüler PRIMERGY RX100 S7, yazıcı, web, dosya veya sanallaştırma sunucusu olarak pek çok rolü üstlenebiliyor. PRIMERGY'nin gelecekteki modellerinde de kullanılabilecek modüler güç ünitesiyle de donanım enflasyonuna son veriyor.• Çevreyi de cebinizi de koruyor: KOBİ'ler ve şube sistemi ile çalışan şirketlere yönelik PRIMERGY TX140 S1, enerji verimliliği, yüksek performansı ve yüksek depolama kapasitesinin yanı sıra raf tipi esnek tasarımıyla dikkat çekiyor. Çevreye olan etkisi minimize edilerek tasarlanan sunucunun halojensiz anakartı sayesinde çevre dostu olduğunu kanıtlıyor.

    • Ufak tefek ama BT performansı ondan soruluyor: tefek PRIMERGY TX120 S3, küçük ortamlarda yüksek performans arayan kuruluşların taleplerini karşılıyor. Kompakt yapısına ek olarak Intel® Xeon® işlemcilerin E3 performans avantajlarını ve 2,5 inç veya 3,5 inçlik Sabit Disk ünite seçenekleri sunuyor.

    "Fujitsu olarak kurumlara sürdürülebilir başarının formülünü sunuyoruz"

    Yeni PRIMERGY sunucuları değerlendiren Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer şunları söyledi:

    "Günümüzün artan rekabet koşullarında firmaların verimliliklerini sürekli artırmaları gerekiyor. Yeni PRIMERGY sunucularımız esneklik, performans ve yönetim kolaylığını uygun maliyetle birleştirerek kurumlara bu hedeflerine daha kolay ulaşmalarına yardımcı oluyor. Fujitsu olarak hedefimiz tüm ürün gamımızla kurumlarımıza uçtan uca bütünleşik ve katma değer yaratan akıllı çözümler sunmak. Günümüzde başarılı olmak kadar, bunu sürdürebilmek de önemli. Çözümlerimizin kullanıldığı altyapıların uzun süreli katma değer yaratacağına ve sürekli başarı sunacağına güvencimiz tam."







    Sınıfının en yüksek performansı! Yorumları