Gördüğünüzü kaydedin ve paylaşın!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-14-2011 (23:00)   Son Mesaj: 06-14-2011 (23:00)    Cevap: 0    Gösterim: 359  

    06-14-2011

    Gördüğünüzü kaydedin ve paylaşın!

    Gördüğünüzü kaydedin ve paylaşın!
    Gördüğünüzü kaydedin ve paylaşın!



    Gözüğünüzün gördüğünü kaydedin ve paylaşın!

    Bilhassa Arap coğrafyasında peş peşe isyanların yaşandığı şu günlerde haber ve bilgi kaynağı açısından sosyal medyanın önemi gündeme gelirken, bir şirket tam da baskı altındaki muhaliflerin ihtiyaç duyabileceği bir güneş gözlüğü geliştirdi.Üzerinde kamera, USB girişi ve mikrofon bulunan ZionEyez güneş gözlükleri, etrafınızdakileri kaydedip Bluetooth bağlantıyla ya da USB girişi sayesinde gerçek zamanlı olarak internete aktarabilmenize imkan veriyor.

    Gözlüğün çerçeve kısmına kısımlarına gizlenmiş kamera o kadar küçük ki, birinin kayıt yaptığınızı anlaması çok zor. Kayıta başlamak için çerçevede bir noktaya dokunmak yeterli oluyor.Gözlüğün pili üç saat dayanıyor. zioneyez.com adlı sitede 100 Euro'ya satılan gözlükler, yüzde 100 UVA/UVB filtreli ve istendiğinde numaralı cam da takılabiliyor.

    Küçük kamera gözlüğün sağdaki sapında, lityum bateri ise sol tarafa yerleştirilmiş durumda. 8 GB'lık hafıza kartı ve USB girişi de burada bulunuyor.

    Amerikalı şirket ZionEyez, genelde video kayıtlarının kısa olduğunu, çünkü bir süre sonra kemarayı sürekli elde ve yukarıda tutmanın yorucu oluduğunu, güneş gözlüğüyle bu sorunun aşıldığını söylüyor.







    Gördüğünüzü kaydedin ve paylaşın! Yorumları