Türkçe Olimpiyatları İnternette   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-14-2011 (17:00)   Son Mesaj: 06-14-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    06-14-2011

    Türkçe Olimpiyatları İnternette

    Türkçe Olimpiyatları İnternette
    Türkçe Olimpiyatları İnternette



    Bu sene 9.'su düzenlenen ve 'Gelin tanış olalım' sloganıyla gönülleri fethetmeye hazırlanan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları finalleri, bu sene ilk kez internet üzerinden de canlı izlenebilecek.

    Dolmabahçe Sarayı'ndaki açılış töreni, 15 Haziran akşamı saat 21.00'den itibaren Küre TV'nin www.kure.tv adresinden canlı yayın sayfasından seyredilebilecek.Dünyanın dört bir yanından gelen 1000 gencin Türkçe söyleyeceği şarkılar, okuyacağı şiirler ve diğer canlı performanslarını seyretmek için bu yıl televizyonların yayın akışlarını takip etmek gerekmeyecek. İnternet TV Platformu Küre TV, Dolmabahçe Sarayı'ndaki açılış töreninden şarkı ve şiir finallerine, Ankara Kültür Şöleninden şehir etkinliklerine kadar bütün etkinlikleri Cihan Haber Ajansı işbirliğiyle Dünyanın dört bir tarafına internet üzerinden canlı yayınla ulaştıracak. 130 ülkeden Olimpiyatlar için Türkiye'ye gelen katılımcıların ailelerine ve sevdiklerine de Dünyanın öbür ucundan canlı yayınla öğrencileri seyretme imkanı sunan Küre TV, etkinlikleri yayının ardından tekrar seyredebilme özelliğiyle de hizmete sunacak. İlk etkinlik olan Dolmabahçe Sarayı'ndaki açılış töreni, 15 Haziran akşamı saat 21.00'den itibaren Küre TV canlı yayın sayfasından seyredilebilecek.

    İnternet üzerinden yapılan canlı yayınlar, geçtiğimiz günlerde Youtube'un İngiliz Kraliyet Düğününü yayınlamasıyla dünyanın gündemine girmiş, milyarlarca insan ilk defa bir düğünü internetten canlı olarak seyretmişti.







    Türkçe Olimpiyatları İnternette Yorumları