İnternette bir garip olay: Cezanın böylesi!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-13-2011 (23:00)   Son Mesaj: 06-14-2011 (00:31)    Cevap: 1    Gösterim: 422  

    06-13-2011

    İnternette bir garip olay: Cezanın böylesi!

    İnternette bir garip olay: Cezanın böylesi!
    İnternette bir garip olay: Cezanın böylesi!



    İnternette yaşanan garipliklere bir yenisi eklendi: Bakın bu adam, 100 saat boyunca ne yaptı...

    Ünlü sosyal ağ sitelerinden Twitter'da, geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı.Biyografisinde kendisini yazar ve oyuncu olarak gösteren Malezyalı Fahmi Fadzil, bir firma hakkında yazdığı tweet'ler için tam 100 kez özür tweet'i yazdı. Bu özür tweet'lerinin iki tarafın da mahkeme olmadan anlaştığı bir şey olduğunu belirten Fahmi'nin 100 kez yazarak büyük bir beladan kurtulduğu özür tweet'i ise şöyle: "Blu Inc Media & Female Magazine'e iftira attım. Onların İnsan Kaynakları politikaları hakkındaki tweet'lerim doğru değildi. Sözlerimi geri alıyor ve özür diliyorum."

    Bu özrün sebebi ise Fahmi'nin Ocak ayında yazdığı bir tweet. O tweet'te Blu Inc Media'daki bir çalışanın, Fadzil'in arkadaşına kötü muamele ettiği iddiası bulunuyordu. Bu olaydan kısa bir süre sonra Fahmi, şirketten özür dilese de firmanın avukatı Fahmi Fadzil adına hukuki işlem başlattı. Ancak olay daha fazla büyümedi ve Fahmi Fadzil ile Blu Inc Media aralarında anlaştı.

    Fahmi, özür iletilerini her saat başı yayınladı ve bu iş tam 100 saat boyunca devam etti...







    İnternette bir garip olay: Cezanın böylesi! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  06-14-2011, 00:31

    --->: İnternette bir garip olay: Cezanın böylesi!


    Yazık ne kadar korkmuşsa artık
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz