“Akıl küpü” IDEOS X5 Türkiye’de!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-13-2011 (14:04)   Son Mesaj: 06-13-2011 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 547  

    06-13-2011

    “Akıl küpü” IDEOS X5 Türkiye’de!

    “Akıl küpü” IDEOS X5 Türkiye’de!
    “Akıl küpü” IDEOS X5 Türkiye’de!



    Akıllı telefon Android IDEOS X5 Türkiye’de!

    Huawei, Turkcell ve KVK işbirliğiyle pazara sunduğu IDEOS X5’i özel bir gecede tanıttı.IDEOS markalı android telefonlarıyla performans/fiyat dengelerini alt üst eden Huawei, “akıl küpü” Android IDEOS X5’i Turkcell İletişim Merkezleri ve KVK bayilerinde cazip ödeme koşullarıyla kullanıcıların beğenisine sunuyor.

    Android tabanlı telefonlarıyla dünyanın en büyük ilk 5 üreticisinden biri olan Huawei, Turkcell ve KVK işbirliğiyle pazara sunduğu IDEOS X5 Android telefon modelini iş ve cemiyet dünyasına tanıttı. Adile Sultan Sarayı üst bahçede düzenlenen gecede konuklar, Ozan Doğulu’nun DJ’liği eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

    IDEOS X5: Turkcell avantajlarıyla Türkiye’de ilk defa Turkcell İletişim Merkezleri’nde!
    Huawei, “Akıl küpü” IDEOS X5’i 10 Haziran itibarıyla Türkiye’de ilk defa Turkcell İletişim Merkezleri’nde tüketicilerin beğenisine sunuyor. Üstelik IDEOS X5, Turkcell aboneleri için 36 TL x 24 ay ödeme kolaylığı ve ayda 250MB bedava internet avantajıyla satışa çıkıyor. Huawei, diğer modeli IDEOS’u ise 27 TL x 24 ay gibi ulaşılabilir fiyatı ve aylık 250MB internet hediyesi ile “cep telefonu yerine herkese akıllı telefon” sloganıyla satışa sunuyor. Huawei IDEOS ürün ailesine KVK ile anlaşmalı Turkcell bayilerinde ise Yapı Kredi, İş Bankası, Finansbank, Akbank, Garanti Bankası, HSBC ve Citibank kartlarına peşin fiyatına 9 aya varan taksitlerle sahip olmak mümkün. IDEOS X5 569 TL, IDEOS ise 399 TL peşin fiyatına satışa sunuluyor.

    Genel Müdür Liang: Cep telefonu yerine herkese Android akıllı telefon!
    Huawei’nin Google işbirliğiyle ürettiği dünyanın ilk “hesaplı ve ulaşılabilir” HSDPA Android 2.2 akıllı telefon modeli IDEOS’la, “Cep telefonu yerine herkese Android akıllı telefon” öneren Huawei’nin Genel Müdürü Philip Zhihui Liang, gecede bir konuşma yaptı. Liang, Huawei’nin 2011’de “10 Milyon Kulübü”nü hedeflediğini vurgulayarak şöyle konuştu:

    “2010 yılından Fortune Global 500 listesinde yer alan Huawei olarak, tüketicilere akıllı telefonları uygun fiyatlarla alabilecekleri mesajını vermek istiyoruz. Piyasaya sürdüğümüz IDEOS ürün ailesi 2011’in ilk çeyreğinde büyük başarıya ulaştı ve dünya çapında 2.3 milyon birim akıllı telefon sevkedildi. Türkiye’de ise müşterilerimizin talepleri dogrultusunda hazırladıgımız özgün ürünlerle %10 pazar payına sahip olduk. Türkiye’de akıllı telefon penetrasyonu halen Avrupa ve Amerika’nın gerisinde. Biz 2011 yılında akıllı telefon payının hızla artacağını düşünüyoruz. Bu çerçevede, Turkcell ve KVK ile başlattığımız bu işbirliğinden çok memnunuz. Geniş kitleleri ulaşılabilir, hesaplı akıllı telefonlarla buluşturarak Türkiye’de rakiplerimizden farklılaşacağız. “Hayat Onunla Kolay” sloganıyla tüketicilere gelişmiş ürün portfoyümüzü ulaştıracağız.”Bilgin Demir: 2011 sonunda Türkiye akıllı telefon pazarında ilk 3’ü hedefliyoruz
    Huawei Türkiye Cihaz Yönetimi Pazarlama Direktörü Bilgin Demir de Türkiye’deki satış adetlerini yükselterek pazar payında aktif rol alan bir marka olmayı hedeflediklerini söyledi. Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin en büyük distribütörü KVK ve lider operatörü Turkcell ile işbirliğimize güveniyoruz. Küresel ölçekte giderek büyüyen Huawei akıllı telefon satış rakamlarına, Huawei IDEOS ailesinin Türkiye’de yakalayacağı başarı ile katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Türkiye’de Huawei cihaz yönetimi olarak yılsonuna kadar ürettiğimiz ve Türkiye’ye getirdiğimiz tüm akıllı telefon adediyle pazar payında ilk 3’ü yakalamayı hedefliyoruz. Türkiye’deki lansmanımız sonrası Orta Asya ve Kafkasya bölgemizde de farklı operatörler ile IDEOS ürün ailesini tüketicilerin beğenisine sunuyor olacağız. Bu ürünler ile beraber fiyat/performans perspektifinde, Türkiye’de akıllı telefon dengelerini alt üst edeceğimizi biliyoruz ve önümüzdeki dönemde de yeni modeller ile tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun yeni ürünlerimizle hayatı kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” Bülent Çavuşoğlu: Huawei IDEOS ürün yelpazemize zenginlik kattı
    KVK Teknoloji Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu ise konuşmasında Çin ekonomisinin giderek büyüdüğünü ve dünyanın önde gelen ekonomileri arasında yer aldığını belirtti. Çin’in dev telekomünikasyon firması Huawei ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Çavuşoğlu; “KVK olarak sektörümüzde liderliği devam ettirerek yeni işbirlikleri ile pazar payımızı yükseltmeyi hedefliyoruz. IDEOS ailesi ürün yelpazemize büyük bir zenginlik ve farklılık kazandıracak” diye konuştu.İDEOS ÜRÜN AİLESİ HAKKINDA

    IDEOS X5: Mobil bağlantıda “tek çözüm”
    Yükleme hızlarını 7.2 Mb/saniyenin üzerine çıkaran, HSDPA + WiFi dual ağ desteği sunan ergonomik tasarımlı IDEOS, internet erişimi için kullanıcılara çok çeşitli olanaklar sunarken her yerde kullanıma hazır mobil geniş bant hizmetleri sağlıyor. Akıllı telefon aynı zamanda, bir WiFi router gibi tek seferde beş cihaza kadar destek veriyor. Bu özellik IDEOS'u kablosuz bağlantı seçeneklerinde “tek çözüm” haline getiriyor.IDEOS; Android 2.2 ile sadece hızlı çalışmıyor, aynı zamanda sesli arama, sesli navigasyon ve SD kart uygulamalarını çalıştırma imkanı sunuyor. Android Market™’de mevcut olan 100.000 den fazla ücretsiz uygulama ile IDEOS; iletişim, eğlence, ofis ve finansal kapsamlı konulardaki uygulamaları da kullanıcılarla buluşturuyor.

    IDEOS X5; “Hayat onunla Kolay” sloganı ile kullanıcılarına IDEOS’un sahip olduğu tüm üstün özelliklere ek olarak 3.8” ekranı, Flash ve multi-touch özelliği ile benzersiz bir Internet deneyimi yaşatıyor. 5MP 720dp HD kamerası ile de IDEOS X5 unutulmaz anları, sevdiklerinizin videolarını anında görüntülemenize ve paylaşmanıza olanak sağlıyor. IDEOS X5 GPS ve navigasyon özelliği ile de aradığınız adreslere, yol tariflerine de çok daha kolay ve hızlı ulaştırıyor. IDEOS X5, Android Market erişimi ile yüzbinlerce bedava uygulamayı indirme imkanı sunarken 4GB Rom/512MB Ram hafızası ile tüm uygulamalarda ve özellikle oyunlarda rakiplerine göre çok farklı bir deneyim yaşatmaktadır.







    “Akıl küpü” IDEOS X5 Türkiye’de! Yorumları