Bu uygulama hayat kurtarıyor!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-09-2011 (16:00)   Son Mesaj: 06-09-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 423  

    06-09-2011

    Bu uygulama hayat kurtarıyor!

    Bu uygulama hayat kurtarıyor!
    Bu uygulama hayat kurtarıyor!



    Ceplerde her türlü uygulamayı gördük ama hayatımızı kurtaracak bir uygulamayı ilk kez görüyoruz!

    Android'de iPhone'da BlackBerry'de kullanıcıların elinin altında bulunan yüz binlerce uygulama bulunuyor. Ancak bu uygulamaların hiçbiri Küresel Alarm Ağı uygulamasının yaptığı işi yapamıyor, yani hayatınızı kurtaramıyorlar.Bu yeni uygulama ulusal trafik ağına bağlanarak yol durumları hakkında bilgi alırken yine ulusal hava durumu sistemine bağlanarak hava durumu bilgilerine erişiyor. Bu işlemleri yapan binlerce uygulama olduğunu düşünseniz de, Küresel Alarm Ağı uygulaması siz herhangi bir bilgi istemeden büyük olayları bulunduğunuz konuma göre cebinize atıyor ve sizi uyarıyor. Bu şekilde hem tehlikenin göbeğine doğru yolda habersizce devam etmemiş oluyor hem de kaçmak için size çok değerli olan dakikaları hediye ediyor.

    Küresel Alarm Ağı (Global Alarm Network) uygulaması şimdilik BlackBerry ve Android akıllı telefonlar için indirilebilir durumda. iOS sürümü içinse çalışmalar devam ediyor.







    Bu uygulama hayat kurtarıyor! Yorumları