Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli)   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-07-2011 (12:01)   Son Mesaj: 06-07-2011 (12:01)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    06-07-2011

    Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli)

    Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli)
    Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli)



    Verbatim Store 'n' Go Executive Taşınabilir HDD.

    Verbatim’in yeni Store 'n' Go Executive HDD’si SuperSpeed USB 3.0, en yüksek veri güvenliği sağlayan 256 bit AES donanım şifreleme ve 500GB ve 750GB depolama kapasitesi sunuyor.

    Executive şık ve sofistike bir tasarıma sahip birinci sınıf üç farklı renktedir: Grafit Gri, Gümüş ve Parlak Siyah.

    Executive’in bir özelliği de dokunmatik sensör düğmesi; kullanıcılar, dokunmatik ekranlardaki gibi sabit disk üzerindeki sensör düğmeye hafifçe dokunarak önceden hazırladıkları işlevleri etkinleştirebilirler. Store 'n' Go Executive HDD Haziran ayından itibaren perakende mağazalarında satışa sunuluyor.• SuperSpeed USB 3.0, önceki USB 2.0 ile uyumlu
    • 500GB ve 750GB depolama kapasitesi
    • 256bit AES donanım şifreleme ile yüksek veri güvenliği
    • Şık ve sofistike görünümlü üç çeşit birinci sınıf renkler (Parlak Siyah, Grafit Gri ve Gümüş)
    • Dokunmatik sensör tuş hafif bir dokunuş ile önceden hazırlanan fonksiyonları aktive eder
    • Ek yazılım paketiExecutive HDD herhangi bir standart taşınabilir sabit disk sürücüsü gibi iş amaçlı geniş bir yelpazede kullanıma elverişli ve güvenli bir depolama aygıtıdır. Zorunlu bir şifre ve bir güvenlik denetleyicisi tarafından yönetilen sürücü olduğu gerçeği ile depolanan tüm veriler şifrelenir ve yetkisiz görüntülemeye karşı komple koruma güvencesi sağlar. Executive HDD, USB 3.0 host sistemlerine bağlandığında çok yüksek transfer hızları sunuyor. Ayrıca önceki USB 2.0 sistemleriyle de yüzde 100 uyumludur.

    İlave yazılım paketi

    Executive HDD Nero, Back it Up and Burn Yazılımı ile birlikte geliyor. Buna ilave olarak Yeşil Düğme (Green Button) yazılımı otomatik olarak programlanmış bir zaman periodundan veya kullanıcı tarafından masaüstündeki Yeşil Düğme’ye elle tıklandıktan sonra uyku moduna geçen Verbatim Store 'n' Go hem enerji tüketimini azaltır hem de sürücünün ömrünü uzatır.





    Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli)Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli)Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli)Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli)




    Daha hızlı, daha güvenli, Verbatim! (Resimli) Yorumları