Avrupa’ya online pazarlama danışmanlığı   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-06-2011 (12:02)   Son Mesaj: 06-06-2011 (12:02)    Cevap: 0    Gösterim: 422  

    06-06-2011

    Avrupa’ya online pazarlama danışmanlığı

    Avrupa’ya online pazarlama danışmanlığı
    Avrupa’ya online pazarlama danışmanlığı



    Nexum, Sony Europe ile 43 ülkeyi kapsayan web analiz danışmanlığı anlaşması imzaladı.

    Türkiye’de en yüksek yazılım ihracatı gerçekleştiren ilk 10 şirket arasında yer alan Nexum uluslararası bir başarıya daha imza attı. Nexum ile Sony arasında imzalanan anlaşma kapsamında Sony Europe içerisinde yer alan 43 ülkenin web analiz danışmanlığı Nexum tarafından gerçekleştirilecek.Nexum CEO’su Emre Gürül Bosch Siemens Hausegerate (BSH) ve Sony Europe gibi uluslararası müşterilerine online pazarlama danışmanlık hizmeti vermekten büyük gurur duyduklarını belirterek bu kapsamda online pazarlama yazılım üreticileri arasında lider şirket olan Omniture ile işbirliği yaptıklarını vurguladı. Sony’nin Avrupa bölgesindeki 43 ülke web sitesi için üç yıldır tasarım ve bakım desteği verdiklerini söyleyen Gürül, imzaladıkları yeni anlaşma ile web analiz çözümlerini de sunacaklarını aktardı. Gürül, BSH’ın dünya genelinde bulunan 100’ün üzerinde web sitesi için yaklaşık iki yıldır online pazarlama çözümleri alanında danışmanlık verdiklerini belirterek bu alanda elde ettikleri deneyimlerin ve yetkinliklerin kendilerine yeni uluslararası müşteriler kazandırmasında etkin olduğunu söyledi.

    Nexum, Sony Europe’un online stratejileri ve pazarlama girişimlerine ışık tutacak

    Nexum, Sony’nin Avrupa bölgesinde yer alan 43 ülkeye vereceği web analizi danışmanlığı hizmeti ile online stratejiler ve pazarlama girişimleri hakkında gerçek zamanlı ve sonuç odaklı bilgiler sunacak. Online pazarlama yazılımı Omniture SiteCatalyst ile sağlanan web analizi danışmanlığında, web siteleri üzerinden en karlı yolların tanımlanması, ziyaretçilerinin mevcut ve diğer siteler üzerindeki eğilimlerinin belirlenmesi ve online pazarlama kampanyalarının ölçümlenmesi ve raporlanması Nexum tarafından verilecek hizmetler arasında yer alıyor. Aynı zamanda en gelişmiş video ölçümlerinin yapılması, mobil ziyaretçilerin tanımlanması, web 2.0 araçlarının verimliliğinin test edilmesi, detaylı trend raporlarının sunulması web analiz çözümü ve danışmanlık hizmetlerinin kapsamı içerisinde bulunuyor.







    Avrupa’ya online pazarlama danışmanlığı Yorumları