Kulaklık yatırımlarında kalite hayati önem taşıyor   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-06-2011 (12:01)   Son Mesaj: 06-06-2011 (12:01)    Cevap: 0    Gösterim: 389  

    06-06-2011

    Kulaklık yatırımlarında kalite hayati önem taşıyor

    Kulaklık yatırımlarında kalite hayati önem taşıyor
    Kulaklık yatırımlarında kalite hayati önem taşıyor



    Kulaklık tedarikçileri ve distribütörleri arasında yapılan bir araştırma, temiz ve net sesin kalite öncelikleri sıralamasında ilk sırada yer aldığını ortaya koydu.

    Sesin yanı sıra dayanıklılık, kullanışlılık ve tasarım da kulaklık yatırımlarının hızlı geri dönmesinde önemli rol oynuyor. Günümüz iş dünyasında yatırımın geri dönüşü her geçen gün şirketler için daha büyük önem kazanıyor. Yenilikçi kulaklıklar alanında dünya lideri Jabra, dünyanın dört bir yanındaki iş ortakları arasında yatırım geri dönüşünü hızlandırmak için kaliteli bir kulaklıkta en önemli özelliğin ne olduğuna dair bir araştırma yaptı. Araştırmaya katılan 819 iş ortağından yüzde 92’si ses kalitesinin en önemli özellik olduğunu belirtti. Araştırmada sesin yanı sıra dayanıklılık, kullanışlılık ve tasarımın da kilit faktörler olduğu ortaya çıktı. Araştırmaya katılan Jabra iş ortaklarının sıraladığı kriterler arasında ”önemli” veya ”çok önemli” olarak ön plana çıkan diğer kriterler yüzde 90 oranla dayanıklılık, yüzde 88 ile kullanışlılık, yüzde 78 ile yenilikçilik ve tasarım oldu.

    Kalite için yoğun çalışmalar yapılıyor

    Jabra’nın kalite yaklaşımı, ürün tasarımının ilk aşamalarından geliştirmeye, üretim süreçlerinden ürünlerin müşteriye ulaştığı ana kadar her aşamada kendini gösteriyor. Danimarka ve Çin’deki üretim tesisleri ile şirket kaliteyi her zaman en üst düzeyde tutmak için yoğun araştırma ve geliştirme çalışmaları gerçekleştiriyor, alanında en yüksek fonksiyonelliğe sahip ürünleri ve yeni teknolojileri pazara sunuyor. Jabra’nın yenilikçi ürünlerinin yaratıldığı araştırma laboratuvarında dokunmatik ekranlı ilk kulaklık özelliği ve çok sayıda tasarım ve ”yılın ürünü” ödülü alan Jabra PRO™ 9400 ve Jabra GO™ 6400 Serileri gibi yeni ürünler hayata geçiriliyor. Jabra kulaklıklar laboratuvardan çıkmadan önce ses, tasarım ve konfor açısından kapsamlı kontrollerden geçiyor. Jabra’nın pazara sunulduktan bir yıl sonra sadece yüzde 0,1 geri dönüşü alan Jabra BIZ™ 2400 kulaklığı, sistemin başarısını net biçimde ortaya koyuyor.







    Kulaklık yatırımlarında kalite hayati önem taşıyor Yorumları