Kaspersky Lab, BASF ile anlaştı   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 06-03-2011 (16:00)   Son Mesaj: 06-03-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 445  

    06-03-2011

    Kaspersky Lab, BASF ile anlaştı

    Kaspersky Lab, BASF ile anlaştı
    Kaspersky Lab, BASF ile anlaştı



    Kaspersky Lab BASF ile 5 yıllık anlaşma imzaladı.

    Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, 80’den fazla ülkede faaliyet gösteren ve dünyada birçok endüstriyel sektöre farklı kimyasal ürünler sağlayan BASF’la güvenlik çözümleri konusunda anlaşma imzaladı.

    Toplam 5 yıllık bir süreci kapsayacak global anlaşma çerçevesinde Kaspersky Lab güvenlik yazılımları, firmanın iş ağına bağlı son noktalarına (endpoints) global koruma sağlayacak.

    BASF, kurumsal BT altyapısını en başarılı ve güvenli şekilde koruyacak olmasından dolayı tercih etiği Kaspersky Lab’ın Kaspersky Work Space Security ürününü toplam 100 bin son noktasını korumak için kullanacak.

    Kaspersky Lab CEO’su ve kurucusu Eugene Kaspersky anlaşmayla ilgili olarak “BASF’ın global müşterimiz olmasından oldukça gururluyuz” dedi ve ekledi: “Diğer büyük uluslararası firmalarla olduğu gibi BASF da kurumsal BT altyapısını korumak için sürekliliği olan ve güvenilir bir korumaya ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle BASF’ın Kaspersky Lab’ı iş alanında global partneri olarak seçmesinden büyük memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz.”

    Kaspersky Work Space Security, BASF’ın son noktalarına gelebilecek tüm tehditlere karşı geniş bir koruma sağlayacak. Ürün, kötü amaçlı yazılımlar, e-dolandırıcılık, hacker saldırılarına karşı koruma sağlayacağı gibi aynı zamanda güvenlik duvarı, güvenli e-mail iletme ve güvenlik yazılımını; USB flaş bellek, harici depolama ve I/O gibi veri depolama aygıtlarının da kontrolünü yapacak. BASF çalışanlarının en iyi global desteği almalarını sağlamak için ise BASF ve Kasperky Lab arasında Bireysel Bakım Onarım Hizmeti Anlaşması imzalandı.

    BASF Grubu Bilgi İşlem Servisleri Sorumlu Kıdemli Uzmanı Oliver Jaeckel-Bender ise anlaşma ile ilgili olarak “Dünya genelinde standartlaşmış ve ölçeklenebilir varlık korumasını sağlamak ve raporlamak organizasyonumuzdaki en önemli BT güvenlik konularından biri. Bu nedenle Kaspersky Lab’ın bize olan desteğine güveniyoruz. Kaspersky Yönetim Kit’inin sağladığı tarama performansı ve esnek, merkezi yönetim becerilerinden oldukça memnunuz” dedi.





    Kaspersky Lab, BASF ile anlaştı Yorumları