Cep'ten, hızlı para transferi; İndirin! (Resimli)   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 06-01-2011 (13:00)   Son Mesaj: 06-01-2011 (13:00)    Cevap: 0    Gösterim: 398  

    06-01-2011

    Cep'ten, hızlı para transferi; İndirin! (Resimli)

    Cep'ten, hızlı para transferi; İndirin! (Resimli)
    Cep'ten, hızlı para transferi; İndirin! (Resimli)



    Akbank “Para Gönder” uygulaması Smartface Platform ile geliştirildi.

    Akbank’ın geçtiğimiz günlerde hizmete sunduğu dünyanın en hızlı para transferi uygulamalarından biri olan “Para Gönder”, Mobinex’in Smartface platformunda çok kısa bir sürede geliştirildi.

    Akbank, müşterilerine cep telefonları aracılığı ile para transferi yapma imkânı sunan “Para Gönder” uygulaması ile Akbank hesabından veya kredi kartından; başka bir Akbank hesabına, Akbank ATM’sine ya da Akbank veya herhangi bir bankaya ait kredi kartına saniyeler içinde para gönderilebiliyor.

    Para Gönder uygulaması Mobinex mobil uygulama geliştirme platforumu Smartface üzerinde, çok kısa bir sürede gerçekleştirilmiş olması ile de dikkat çeken bir proje. Kullanıcı deneyimi Mobinex proje ekibi tarafından geliştirilen uygulama, Smartface’in çoklu platform desteği sayesinde, birçok işletim sisteminde çalışabiliyor.

    Akbank Alternatif Dağıtım Kanalları Bölüm Başkanı Gökay Dede Para Gönder projesi ile ilgili olarak, “Mobinex’in Smartface platformunun birden fazla işletim sistemi için uygulama geliştirmeyi sağlayan çoklu ortam desteği ve süreç yönetim altyapısı çok kısa sürede projeyi tamamlamamızı sağladı. Bu kadar ciddi bir projeyi, bu kadar kısa bir sürede hayata geçirdiğimiz için Mobinex’e teşekkür ediyorum.” dedi.

    Mobinex’in Teknolojiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik, “Mobil uygulama geliştirme platformu Smartface ile dünyanın en hızlı para gönderme uygulamalarından birini çok kısa bir zamanda tamamlamış olmamız ve Akbank’ın hizmete almış olması, Smartface’in gücünü ve Mobinex’in yetkinliğini ortaya koyması bakımından önemli. Dünyada birçok ülkede uygulama geliştiricinin tercihi haline gelmiş olan Smartface, çoklu platform desteği ve süreç yönetim altyapısı ile mobil proje üreticilerinin işlerini son derece kolaylaştırarak onların takdirini kazanmayı hedeflemektedir” dedi.

    Smartface platformu, http://developer.smartface.biz sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.




    Cep'ten, hızlı para transferi; İndirin! (Resimli)Cep'ten, hızlı para transferi; İndirin! (Resimli)




    Cep'ten, hızlı para transferi; İndirin! (Resimli) Yorumları