Market'ten yok oldular!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-31-2011 (16:00)   Son Mesaj: 05-31-2011 (16:00)    Cevap: 0    Gösterim: 613  

    05-31-2011

    Market'ten yok oldular!

    Market'ten yok oldular!
    Android Market'teki emülatörlere ne oluyor?

    Bazılarımızın çok sevdiği bu uygulamalar, Android Market'ten apar topar silindi! Nedeni ise...


    Oyun emülatörleri meydana getirmek, her zaman birçok açıdan sorunlu bir olmuştur. Programcılık dışında bazı oyun yapımcıları, oyunları ne kadar eski olursa olsun onların bir emülatörde oynandığını görmek istemezler. Görünüşe bakılırsa bu durum, Android Market'deki oyun emülatörlerinin başına gelen durumun aynısı.Engadget'ın raporuna göre Nesoid, Snesoid, Gensoid ve birçok emülatör uygulaması, Android Market'ten sorgusuz sualsiz kaldırıldı. Bu uygulamaların geliştiricisi olan 'yongzh'nin de marketteki geliştirici hakları elinden alınmış bulunuyor. Gerçek adı Yong Zhang olan geliştirici, Google'ın bu hareketinin gelirlerini etkilediğini ve kullanıcıların destek almasına da engel olduğunu söylüyor. Zhang, uygulamaları şu an üçüncü parti bir uygulama sitesi olan SlideMe 'de sunuyor.

    Google ise konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı, ancak şirketin bu tür yazılımlar yerine oyun yapımcıları tarafından sunulan 'resmi' adaptasyonları kullanmak istediği açık.





    Market'ten yok oldular! Yorumları