Ak Parti'den 'Mobil Siyaset' dönemi   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 05-30-2011 (17:00)   Son Mesaj: 05-30-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    05-30-2011

    Ak Parti'den 'Mobil Siyaset' dönemi

    Ak Parti'den 'Mobil Siyaset' dönemi
    Ak Parti'den 'Mobil Siyaset' dönemi



    AK Parti ile ilgili her türlü bilgi ve projeye cep telefonları ve tablet bilgisayarlardan da ulaşılabilecek.

    Parti Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, ''AK Parti Mobile Projesi'' ile ''Türk siyasi hayatında bir ilkin daha gerçekleştirildiği'' bildirildi. Proje ile sürekli yeni teknolojileri kullanan AK Parti'nin iPad ve iPhone için geliştirdiği uygulamalarla bu kanallara yenilerini eklediği belirtilen açıklamada, seçmenlerin AK Parti ile ilgili her türlü bilgiye cep telefonları ve tablet bilgisayarlarını kullanarak da ulaşabilecekleri bildirildi. Açıklamada, proje kapsamında AK Parti ile ilgili siteler ve uygulamaların iPad, iPhone, Android ve Windows Mobile cep telefonu ve tabletlerinde yerlerini almaya başlayacağı kaydedildi.

    Proje kapsamında yapılan çalışmalar şöyle:

    AK Parti'nin 8,5 yıllık icraatlarının yer aldığı www.akicraatlar.com sitesi, iPad kullanıcılarının hizmete sunuldu. 8,5 yıllık hizmetlerin görsel anlatıldığı sitede ziyaretçiler çalışmalar hakkındaki görüşlerini ''ziyaretçi defteri'' bölümüne yazarak paylaşabilecek.

    AK Parti'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılında Türkiye'nin hedeflerinin belirlendiği tüm projelerin bulunduğu www.akhedefler.com sitesi de iPad için uyarlandı.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitinglerine ait video ve fotoğraflarının olduğu www.akkanal.com sitesi de proje kapsamında yeniden uyarlanırken, ''ililakicraatlar.com'' sitesi de yenilendi.







    Ak Parti'den 'Mobil Siyaset' dönemi Yorumları