Paypal Google'ı Suçladı!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-28-2011 (11:00)   Son Mesaj: 05-28-2011 (11:00)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    05-28-2011

    Paypal Google'ı Suçladı!

    Paypal Google'ı Suçladı!
    Paypal Google'ı Suçladı!



    Google'ın mobil NFS teknolojisinin, Paypal kendilerinden alındığını söylerek Google'ı suçladı!

    Paypal dijital cüzdan olarak tabir edilen temassız ödeme teknolojisi (NFS)'nin geçen gün Google'ın kendi NFS teknolojisini sanal marketindeki Anroid uygulamalarında yayınlamasının üzerinden bir kaç saat geçmeden Google'ı kendi fikirlerini çalmakla suçladı.

    Hatırlayacağınız üzere sizlere "Google sonunda bunu da yaptı! " haberi ile sizlere Google'ın ödeme teknolojisini duyurmuştuk. Paypal bir yıldır bir çalışma üzerinde olduklarını ve mobil perakendeciler için tek bir ödeme sistemi üzerinde çalıştıklarını ve Google'ın bu hizmeti çaldığı vurgulandı.

    Google temazsız ödeme teknolojisini duyurmadan önce Paypal'da bu işlerle ilgilenen çalışanların olduğunu ve Google ve Anroid üzerinde müzakereler edilerek nasıl çalışabileceği hakkında görüşmeler yapıldığı söylendi.

    Paypal boş durmayarak Google'da çalışan Osama Bedier ve Stephanie Tilenius'u Kaliforniya Yüksek Mahkemesine hakların da dava açtı.

    Eski bir Paypal yöneticileri olan Osama bedier ve onun gibi Stephanie Tilenius, Paypal anlaşmalarını ihlal etmekle, ticari sırlarını işfa etmekle ve ebay yükümlülüklerini ihlal etmekle suçlanıyorlar.









    Paypal Google'ı Suçladı! Yorumları