Ovi servisleri Nokia oldu   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 05-26-2011 (15:00)   Son Mesaj: 05-26-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    05-26-2011

    Ovi servisleri Nokia oldu

    Ovi servisleri Nokia oldu
    Ovi servisleri Nokia oldu



    Nokia'nın uygulama indirme mağazaları Ovi servisleri, ''Nokia servisleri'' adını alacak.

    Nokia Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Nokia'nın marka bütünlüğünü sağlama hedefiyle Ovi şemsiyesi altındaki her servisi ''Nokia'' markası adı altında toplama kararı aldığı ifade edildi. Açıklamada, bu doğrultuda Ovi servislerinin 2012'ye kadar sürmesi beklenen bir geçiş döneminin sonunda Nokia servisleri olarak adlandırılacağı, dönüşümün bu yılın Temmuz ayında başlayacağı bildirildi.Sadece bir isim değişikliğini kapsayan karar çerçevesinde servislerin içeriklerinin önceden planlandığı gibi devam edeceği, cihazlarının yazılımları, basılı materyaller, online medya veya reklam mecraları gibi yerlerde de Ovi kelimesinin yerini Nokia'nın alacağı kaydedildi.

    Nokia İdari Başkan Yardımcısı ve Pazarlamadan Sorumlu Müdürü Jerri DeVard değişime ilişkin, ''Servis markamızı Ovi'den Nokia'ya dönüştürmeye karar verdik. Hizmetler kimliğimizi iki yerine tek marka altında birleştirerek güçlü Nokia markasını daha da pekiştireceğiz ve marka mimarimizi bütünleştireceğiz. Öte yandan hem ortaklarımız hem tüketicilerimiz için etkileyici fırsatlar ve deneyimler sunmaya devam edeceğiz'' değerlendirmesi yaptı.

    Öte yandan, Nokia'nın uygulama mağazası Ovi'den uygulama indirme sayısının 50 milyona ulaştığı Türkiye'nin, haftalık 1,5 milyon indirmeyle dünyada Hindistan'dan sonra ikinci, Avrupa'da ise birinci sırada yer aldığı, dünya çapında son bir yılda yaklaşık 8 kat büyüyen Ovi mağazalarından her gün indirilen uygulama sayısının 5 milyonu bulduğu, Ovi mağaza kataloğunun 40 binden fazla uygulama içerdiği kaydedildi.







    Ovi servisleri Nokia oldu Yorumları