Eğitim teknolojilerinde dev adım!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 05-24-2011 (15:00)   Son Mesaj: 05-24-2011 (15:00)    Cevap: 0    Gösterim: 436  

    05-24-2011

    Eğitim teknolojilerinde dev adım!

    Eğitim teknolojilerinde dev adım!
    Eğitim teknolojilerinde dev adım!



    Doğa Koleji’nden Eğitim Teknolojilerinde Dev Bir Adım!

    Doğa Koleji, Türkiye’nin eğitim alanındaki en geniş kapsamlı Apple uygulamasını başlatıyor…

    Eğitim teknolojileri konusunda Promethan, Pearson, Oxford gibi dünyanın saygın kuruluşlarıyla işbirliği yapan Doğa Koleji, son olarak sistemini Apple işbirliği ile mobil dünyaya taşıyor.

    Modern teknolojinin sunduğu tüm olanakları eğitim sistemine dahil eden Doğa Koleji, dünyanın bilişim lideri Apple işbirliği ile e-learning uygulamalarını velilerine sunuyor. Uzun bir hazırlık döneminden sonra Apple ürünleri aracılığıyla Doğa Koleji velileri ve öğrencileri diledikleri her yerden eğitim ve öğretim verilerine, ders notlarına, sınav sonuçlarına kısacası istedikleri her bilgiye hızlıca ulaşabilecek.

    Eğitim ve Teknoloji İç İçe…

    iPhone için özel olarak hazırlanan Doga Koleji Apple uygulaması, Doğa Koleji Eğitim Teknolojileri Koordinatörlüğü tarafından hazırlandı. Eğitim teknolojilerinin mobil dünyaya taşındığı bu uygulama ile veliler çocukları hakkında her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşabiliyor. Temelinde Doğa Koleji velilerinin ve öğrencilerinin interaktif bir ortamda bilgi akışına katılmasını hedefleyen uygulamalar; okullar hakkındaki haberleri, duyuruları, kampus bilgilerini, yıllık ödeme şablonlarını, öğrencinin başarı durumunu, ders notlarını, ders programlarını ve devamsızlıklarını görme imkanı sunuyor. Bunların yanında ekstra modüllerle Doğa TV videoları izlenebiliyor, Doğa Store ürünleri online olarak görülebiliyor.

    Nasıl Yüklerim?

    • iPhone, iPod ve iPad üzerinde yüklü olan Apple Store uygulamasına girerek arama sekmesine dogakoleji yazarak arama yapın. Çıkan uygulamayı yükleyin.
    • Bilgisayarınızda iTunes programını açın, Store seçeneğinden “doga koleji” yazarak arama yapın. Çıkan uygulamayı iPhone, iPod veya iPad cihazınıza yükleyin.
    • Bilgisayarınızda iTunes yüklü ise dogakoleji.com iPhone uygulamasını yüklemek için tıklayın
    • Bilgisayarınızda iTunes programı yoksa indirmek için tıklayın .

    Nasıl Kullanırım?

    Doğa Koleji velileri ve öğrencileri, Apple uygulamasını kullanabilmek için iPod, iPad veya iPhone cihazlarından birine uygulamayı yükledikten sonra e-doğa hesap bilgileriyle giriş yapabilir. Misafir kullanıcılar ise “misafir girişi” butonuyla uygulamayı kullanabilirler.





    Eğitim teknolojilerinde dev adım! Yorumları