DIGISTOR harici Blu-ray yazıcı Teknosa'da   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-24-2011 (14:00)   Son Mesaj: 05-24-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 605  

    05-24-2011

    DIGISTOR harici Blu-ray yazıcı Teknosa'da

    DIGISTOR harici Blu-ray yazıcı Teknosa'da
    DIGISTOR harici Blu-ray yazıcı Teknosa'da



    Luna Teknoloji’nin ithal ettiği; netbook, dizüstü, Macbook ve iMac/MacPro ve kişisel bilgisayarlar için DIGISTOR DIG-79102 taşınabilir harici Blu-ray yazıcıya artık TEKNOSA mağazalarından ulaşılabilir.

    Luna Teknoloji, Blu-ray teknolojili veri ve video arşivleme çözümleri sunan, Amerika’nın önde gelen firmalarından DIGISTOR’un, DIG-79102 Blu-ray harici taşınabilir yazıcı okuyucu ürününü, bu yıl içinde piyasaya sunmuştu. Son kullanıcıdan gelen talepler doğrultusunda; DIGISTOR DIG-79102 artık TEKNOSA mağazalarında da satılıyor.

    Hem kişisel bilgisayarlarda hem de şirket departmanlarının arşivleme sistemleri için kullanılabilen DIGISTOR DIG-79102 harici Blu-ray yazıcısını, özellikle yüksek hacimli ses ve görüntü dosyaları ile çalışan kişi ve kurumlar, reklam ajanslarının yaratıcı ekipleri, fotoğrafçılar ve prodüksiyon ekipleri tercih ediyor. Cihaz, tek bir USB bağlantısıyla dahi, Blu-ray okuyucu olmayan netbook veya dizüstü bilgisayarlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

    Luna Teknoloji yöneticisi Sinan Oymacı, “Dünyanın en büyük üretici ve dağıtıcılarından olan, Blu-ray veri ve video arşivleme çözümlerinde öncü rol oynayan DIGISTOR ile Türkiye’nin ilk ve en yaygın teknoloji perakendecisi TEKNOSA’yı buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Luna Teknoloji olarak, Bilgi ve haberleşme Teknolojileri alanında ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz . ” dedi.







    DIGISTOR harici Blu-ray yazıcı Teknosa'da Yorumları