Windows 7 için 4 basit numara   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-20-2011 (17:00)   Son Mesaj: 05-20-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 527  

    05-20-2011

    Windows 7 için 4 basit numara

    Windows 7 için 4 basit numara
    Windows 7 için 4 basit numara



    4 pratik Windows 7 görev çubuğu ipucu!

    Windows 7 görev çubuğunu bu 4 pratik numara ile çok daha etkileyici bir hale getirin!


    Windows 7 görev çubuğu, şık görünümünün yanında birçok işlevi de içinde bulunduruyor. Bir programı görev çubuğundan yönetici olarak çalıştırabileceğinizi biliyor musunuz? Veya farenin orta tuşuna tıkladığınızda ne olduğunu? İşte Windows 7 görev çubuğu ile yapabileceğiniz 4 pratik numara.Orta tıklama

    Orta tıklama birbirinin tersi iki işlev görüyor. Bir uygulamanın simgesine orta tuş ile tıkladığınızda, o uygulamanın yeni bir kopyası çalıştırılıyor. Aero Peek ön izlemesine orta tuşla tıkladığınızda ise bu pencere kapatılıyor.

    Yönetici olarak çalıştır

    Bir programı Windows 7 görev çubuğundan yönetici izinleriyle çalıştırmak için SHIFT ve CTRL tuşlarını basılı tutarken programın simgesine tıklayın. Bunu yaptığınızda Kullanıcı Hesabı Denetimi penceresi açılacak ve uygulamayı yönetici izinleriyle çalıştırmayı kabul edip etmediğinizi soracaktır.

    Aero Peek ön izleme resimlerinin boyutunu değiştirinBunun için Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer adlı küçük araca ihtiyacınız var. Araç, küçük resim ön izlemelerini özelleştirmeye yönelik birçok ince ayar sunuyor.

    Masaüstünde Aero Peek'i kapatın

    Fare imlecinizi ekranın sağ alt köşesine getirdiğinizde tüm pencerelerin saydam hale gelmesi sizi rahatsız ediyorsa, sağ alttaki dikdörtgen şeklindeki yere sağ tıklayıp 'Masaüstünde Peek özelliğini kullan' seçeneğinin işaretini kaldırın. Artık pencereler 'görünmez' olmayacaktır.







    Windows 7 için 4 basit numara Yorumları