Karel güvenlik sistemleri pazarına giriyor!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-11-2011 (14:00)   Son Mesaj: 05-11-2011 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    05-11-2011

    Karel güvenlik sistemleri pazarına giriyor!

    Karel güvenlik sistemleri pazarına giriyor!
    Karel güvenlik sistemleri pazarına giriyor!



    Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu ve Afrika Bölgesin PBX pazar lideri ve dünyanın en büyük 15 PBX üreticisinden biri olan Karel, 'Görüntülü Güvenlik ve İletişim Sistemleri' pazarına giriyor.
    Karel, kaliteli ürünler, satış ve satış sonrası hizmetlerdeki tecrübesi ve eğitimli bayi kanalı ile bu alanda fark yaratmayı hedefliyor.Türkiye'de 530 binin üzerinde kuruma yenilikçi iletişim teknolojisi ürünleri ile hizmet veren Karel, 'Görüntülü Güvenlik ve İletişim Sistemlerini ürün gamına kattı. Karel'in Türkiye'de kendi markasıyla pazara sunacağı ürünlerin lansmanı 10 Mayıs Salı günü Point Hotel'de yapıldı. Lansmanda Türkiye için ilk olan ürün ve çözümlerin demoları da yapıldı.

    Etkinliğe, Karel Görüntülü İletişim ve Güvenlik Sistemleri Direktörü Dr. Bilgay Akhan'ın yanı sıra Karel'in ürün tasarımı, ürünlerin pazara sunulması gibi konularda birlikte çalıştığı CalSys Inc. CEO'su James W. Liu ve 360 Vision Technology Ltd. İş Geliştirme Direktörü Mark Rees de katıldı. Karel bayileri sergi alanında sergilenen yeni ürünleri inceleme şansını yakaladı.Görüntülü güvenlik artık daha net, daha hızlı ve daha ucuz

    Görüntülü güvenlik sistemlerinde sektöre ürün tarafında kalite, çeşitlilik, entegrasyon, servis ve hizmet tarafında da müşteri memnuniyetini önemseme, güçlü bir kanal, standartlaşma ve istikrar getirerek fark yaratmayı hedeflediklerini ifade eden Karel Görüntülü İletişim ve Güvenlik Sistemleri Direktörü Dr. Bilgay Akhan, sözlerine şöyle devam etti:

    Ürün gamımızda temel olarak her kapasite segmenti için görüntülü iletişim ve güvenlik sistemleri yer alıyor. Ürün gamımız önümüzdeki dönemde genişlemeye devam edecek. PBX alanında edindiğimiz tecrübe ve birikimlerimizden yola çıkarak bu yeni alanda da öncü olmayı hedefliyoruz. Lansmanda sunduğumuz ürünlerde bunun ilk örnekleri. Ürün gamımızda Türkiye'ye ilk kez sadece Karel tarafından sunulacak HDcctv (High-Definition Kapalı Devre Kamera Sistemleri) kameralar ile gece renkli ve 360 derece görüntü sağlayan robot kamera gibi yüksek teknolojili ürünler yer alıyor. Analog kameralardan 6 kat daha iyi görüntü kalitesine sahip HDcctv güvenlik kameralarının geliştirilmesi aşamasında CalSys firması ile birlikte çalıştık. "

    HDcctv görüntülü güvenlik sektörünü yeniden tanımlıyor

    Standart analog CCTV kameraları ve IP kameraları ile beraber çalışabilen HDcctv ürünleri, mevcut sistemlere entegre edilebiliyor. Bu özelliği ile güvenlik pazarında analog CCTV ve IP sistemlerinin yanında üçüncü bir alternatif olarak yer alan HDcctv, yüksek çözünürlükteki video görüntülerini düşük maliyette sunma özelliği ile dikkat çekiyor. Eski sistemlere uyum sağlayabilen HDcctv kameralar tak-çalıştır kurulum, sıfır görüntü gecikmesi, Firewall ve DHCP ile uğraşmadan HD görüntü, eğitim gerektirmeyen basit kurulum ve düşük maliyet avantajları sağlıyor.

    200 metreye kadar renkli gece görüşü

    Robot kameranın koruma sınıfı testlerinden başarıyla geçtiğini söyleyen Bilgay Akhan şöyle devam etti:

    "Pazara sunduğumuz Robot Kamera, IP67 özellikle otoparklar, stadyumlar, şehir merkezleri ve limanlar gibi mekânların güvenlik ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak. Robot Kamera, gece beyaz ışıkla 200 metreye kadar, kızıl ötesiyle ise 100 metreye kadar görüntü sunuyor. Sessiz dönüş özelliği bulunan ürün hem çevreye zarar vermiyor, hem de gizli kullanım sağlıyor."







    Karel güvenlik sistemleri pazarına giriyor! Yorumları