LG'nin yeni Blu-Ray 3D oynatıcısı!   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 05-10-2011 (17:00)   Son Mesaj: 05-10-2011 (17:00)    Cevap: 0    Gösterim: 393  

    05-10-2011

    LG'nin yeni Blu-Ray 3D oynatıcısı!

    LG'nin yeni Blu-Ray 3D oynatıcısı!
    LG'nin yeni Blu-Ray 3D oynatıcısı!



    LG'nin yeni Blu-Ray 3D oynatıcısı BD670, ev eğlencesinin geleceğini temsil ediyor!

    LG’nin yeni Blu-ray 3D Oynatıcısı BD670, üstün 3D teknolojisi, sunduğu Smart TV içerikleri ve geniş bağlantı seçenekleriyle ev eğlencesinde yeni bir dönemi başlatıyor! Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve ev aletleri (beyaz eşya) sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics, geliştirdiği yeni Blu-ray 3D Oynatıcısı BD670 ile kullancılarını yeni nesil 3D eğlence anlayışıyla tanıştırıyor.

    LG’nin son teknoloji Smart TV işlevlerini kullanan yeni LG BD670, geniş bir içerik yelpazesine doğrudan ve kolayca erişim sağlıyor. YouTube ve küresel VOD şirketleri gibi önde gelen küresel içerik sağlayıcıların yanı sıra, yerel kaynaklı çeşitli materyallere de erişim sağlayan BD670, bu sayede kullancılarının en kaliteli programların ve filmlerin keyfini çıkarmasına imkan tanıyor.

    BD670’in Smart TV işlevleri aynı zamanda izleyicilerin sayısı giderek artan LG uygulamalarından da yararlanabilmesine imkan tanıyor. Televizyonda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan ve Yaşam, Eğlence, Oyunlar, Bilgi ve Eğitim başlıklı beş kategoriye ayrılan bu uygulamalar, tüm aileye eğlenceli, heyecanlı ve eğitici seçenekler sunuyor.

    Kullanıcılar aynı zamanda iPod touch, iPhone veya BD670’i kontrol edecek bir uzaktan kumanda olarak kullanılabilen Android tabanlı cep telefonlarına özel bir uygulama indirebiliyor. Bu uygulama aracılığıyla izleyiciler, ses yüksekliğini ayarlamaktan dokunmatik QWERTY tuş takımı üzerinde içerik aramaya kadar tüm fonksiyonları kullanabiliyor.

    BD670, Blu-ray 3D playback (kayıttan oynatma) özelliğiyle eğlence seçeneklerini artırmaya devam ediyor. BD670, 3D Blu-ray içeriğinin kapsamının hızla artmasıyla da en net, ve en gerçekçi 3D programlar için en ideal platform haline geliyor.

    BD670’in Wi-Fi Direct teknolojisi, izleyicilerin multimedya içeriğini ayrı bir internet bağlantısı gerekmeden başka cihazlara doğrudan aktarabilme olanağı tanıyor. Ayrıca, DLNA (Digital Living Network Alliance - Dijital Yaşayan Ağ Birliği) işlevi, dijital kamera veya PC gibi başka DLNA uyumlu cihazlarda kayıtlı film ve fotoğraflara kolayca erişilebilmesini sağlayarak içerik seçeneklerini neredeyse sınırsız kılıyor.

    LG Electronics Başkan Yardımcısı ve Ortadoğu ve Asya Bölge Temsilcisi K.W. Kim, “Artık sadece mükemmel içerik, 3D veya kolay internet erişimi sunmak yeterli değil; günümüz izleyicileri bunların hepsini kolay ve sezgisel kullanımlı tek bir kaynaktan elde etmek istiyor. Bu nedenle gereksinim duyabileceğiniz her türlü içeriği varlığını neredeyse fark edemeyeceğiniz kadar ince ve şık bir kutuda sunan BD670, ev eğlencesinin geleceğini temsil ediyor.”

    LG’nin DVD oynatıcıları, standart ve Blu-ray başlıklı içerik dosyalarına sahip izleyiciler için ise, standart DVD’lerin çözünürlüğünü 1080piksel’e yükselterek oynatılan format fark etmeksizin HD netliğine yakın bir izleme deneyimi sunuyor.

    Özellikler:

    LG Smart TV İşleviİçerik Paylaşma (DLNA, Wi-Fi Direct)Blu-ray 3D Kayıttan OynatmaAnında Ön Yükleme Kolay İçerik Yönetimi





    LG'nin yeni Blu-Ray 3D oynatıcısı! Yorumları