Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-09-2011 (00:00)   Son Mesaj: 05-09-2011 (00:00)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    05-09-2011

    Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)

    Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)
    Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)



    Usame Bin Ladin'e yönelik operasyonun yönetildiği ve izlendiği situation room fotoğrafı sosyal medyaya malzeme oldu.

    ABD'li üst düzey yetkililerin Usame Bin Ladin'e yönelik operasyonu yönettiği ve canlı olarak izlediği situation room'a(durum değerlendirme odası) ait kamuoyu ile paylaşılan fotoğraf hızla bir sosyal medya malzemesine dönüştü.Flickr üzerinde fotoğrafı ti'ye alan türevleri çoğalıyor. Wired dergisi de sosyal medyadaki bu rüzgardan hareketle Wired Photo Project adıyla takipçilerini kendi uyarlamaları olan situation room fotoğraflarını sitesine yüklemeye çağırdı.

    Situation room'dan alınan bir kesitte Obama'nın eline yerleştirilen play station konsüllü fotoğraf ise şu an en 'beğenilen' fotoğraf olarak sergileniyor sitede.

    ABD'li yetkililerin operasyonu üç boyutlu olarak özel gözlüklerle izlediği fotoğrafa da ilgi büyük. Bu fotoğraflarda Bin Ladin'e yönelik operasyona eleştirel gönderme seziliyor.






    Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli)




    Sosyal medya böyle ti'ye alıyor! (Resimli) Yorumları