Hackerlar'dan Sony'ye cevap!   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-06-2011 (18:00)   Son Mesaj: 05-06-2011 (18:00)    Cevap: 0    Gösterim: 514  

    05-06-2011

    Hackerlar'dan Sony'ye cevap!

    Hackerlar'dan Sony'ye cevap!
    Hackerlar'dan Sony'ye cevap!



    Sony'e ünlü hacker grubundan cevap!

    Sony'nin suçladığı dev hacker grubundan Sony'ye jet yanıt geldi: İşte hackerlar'ın açıklaması!


    Geçtiğimiz günlerde sizlere Sony'nin PSN'e yapılan saldırılardan ünlü hacker grubu Anonymous'u nasıl suçlu tuttuğunu aktarmıştık . Bu suçlamaya ise Anonymous'tan geniş bir cevap geldi; "Anonymous'un hiçbir zaman kredi kartı hırsızlığında bulunduğu görülmemiştir. Eğer kredi kartı olayına dair adaletli ve dürüst bir inceleme yapılırsa Anonymous suçlu bulunmayacaktır. Biz merkezi olmayan ve dağınık bir grup oluştururken, liderliğimiz kredi kartı hırsızlığına göz yummamaktadır. Bizim ilgili olduklarımız gizliliğin ve haklı kullanımının erozyonu, şirket feodalitesinin yayılması, şirketlerinin ya da kamu görevlerinin arkasından yaptıkları hareketlerle kendilerini kişisel ve finansal olarak dokunulmaz sanan liderler ve yetkililerin, güçlerini kötüye kullanmaları ve bu hareketlerini haklı çıkarmaya çalışmalarıdır."

    Grup ayrıca örnekler vererek Amerikan hükümetinin ve Bloomberg'den HBGary'e birçok şirketin daha önceden yalan söylediğinin yakalandığını da belirtti; "Yalanların daha kolay olduğu bir durumda doğru söylemeyi seçecek bir şirket yoktur. Düşmanlarımız gizlilik ve kontrol alanında çalışmalarına devam ederken, FBI da hizmetlerini kullandığı büyük şirketlerin suçlarını görmezden gelerek bizim işlediğimiz halkın baş kaldırış suçlarını incelemeye devam edecektir."







    Hackerlar'dan Sony'ye cevap! Yorumları